Vi söker medlemmar som vill hjälpa till att utveckla FZ genom vår första läsarpanel.

Vi på redaktionen och utvecklarna (Backoffice-John!) bakom kulisserna filar ständigt på nya idéer för sajten, både var det gäller funktioner och innehåll, och nu behöver vi din hjälp och feedback på saker vi har planerade för framtiden. Därför vill vi bjuda in till en första läsarpanel.

Vi söker dig som är en aktiv medlem på FZ och som vill vara med i utvecklingsprocessen. Vi har ett par hemligheter på gång och för att eliminera hemmablindheten vill vi bjuda in en grupp, en läsarpanel, till redaktionen för att presentera dessa. Vi vill ha konstruktiv kritik från er som faktiskt besöker sajten regelbundet.

Detta kommer att ske den 27 november, klockan 18:00, på vårt kontor i Solna (Stockholm). Antalet platser är begränsade men du behöver inte stressa, det är inte först till kvarn som gäller. Förutom hemligheter kommer vi också att bjuda på lättare tilltugg under kvällen som lär sluta kring 20:00.

Anmälan görs genom att skicka ett PM till mig. Vi kommer sedan att bjuda in de utvalda under nästa vecka.

@Tompa är förmodligen så långt från en CS-spelare man kan komma, och vår rattspecialist överlag. Du kan läsa hur han öser kärlek över små detaljer i Forza, som exempel. Att vi tog för lättsamt på en titel som Euro Truck Simulator har vi tagit lärdom av.... 21/11 den enda feedbacken jag kan ge är att ni inte ska ta åt er för mycket v det alla arga fjortisar skriver, det har blivit lite populärt att hata alla artiklar och recensioner och de kan naturligtvis alltide förbättrass men det är inget fel på dom. 19/11 Jag har varit med sedan tiden ni faktiskt hette Fragzone och jag endast läste Quakenyheter. Dagligen läser jag er site men mest för att få en översikt över nyheter - de flesta artiklar kommer någon annanstans ifrån där de har varit snabbare. Vill jag... 19/11 Gällande viss kritik mot FZ:s artiklar så vill jag endast tillägga följande: Carl Johansson-Sundelius är ett språkligt geni och är den enda skribenten som har fått mig att garva ända in på småtimmarna, med sin vokabulära lekfullhet. Han (och hans medarb... 19/11 +1 på WlffX03! Mycket bra idé där. Skulle uppskattas enormt. 19/11 Det jag saknar mest på FZ är videorecension. Tänk som Sweclockers hårdvaro-recension med video. Ger så mycket mer intryck än en textrecension. Eftersom man får se vad en recensent gör, vad han tycker, och hans tankar. Man får även ett djupare intryck... 19/11 En punkt som många failar på är recensenterna. Exempel: En CS spelare ska inte recensera Euro Truck Simulator och vice versa. Se till att de som recenserar spelen har lite referenser till andra spel och kan göra jämförelser om det aktuella spelet är bät... 18/11 Ett annat sätt att kunna vara med och utveckla än IRL-möten vore guld! Jag har svårt att ta mig till stockholm, men skulle väldigt gärna vara med och utveckla och ge min feedback. Det är min feedback denna gången! Möjlighet till att utveckla mer hemifrå... 17/11 Det där vore ju hur intressant som helst, det enda vi får höra nu är lite random gnäll från Rockstargames anställda men inte så mycket mer, det måste ju finnas hur mycket skit som helst inom denna bransch, speciellt när vissa företag tom behandlar sina... 16/11 Här har ni min enda åsikt (men viktig som få): Om det nu prompt ska finnas tummar på inlägg (vilket det gott kan få vara) så ska det visas hur många tummar upp och hur många tummar ner ett inlägg fått som på IGN. Inte någon sammanställning. Och helst... 16/11
Skicka en rättelse