Counter-Strike: Global Offensive är 13 veckor försenat, Retro City Rampage är inne på sjätte veckan. Men en ljusning väntas för RCR, tror vi.

En ny Playstation Store-uppdatering men fortfarande inget #Counter-Strike: Global Offensive eller #Retro City Rampage. CS: GO är nu 13 veckor (!) försenat, medan RCR är inne på sin sjätte frånvarovecka.

När det gäller CS: GO är #Sony som tidigare knäpptysta, trots spelarnas allt vildare protester och klagomål. Det är locket på och i dagsläget har vi helt enkelt ingen aning om när du kan spela titeln på din PS3 – om du inte handlar ifrån amerikanska Playstation Network, vill säga.

När det gäller Retro City Rampage så kanske ljuset i tunneln snart är här. Så här svarade PS Store-talespersonen Jawad Ashraf på en fråga om spelets frånvaro:

– Vi hoppas få utvecklaren till vår blogg snart för att skänka en insikt angående väntan. Spelet kommer väldigt snart hur som helst, och väntan kommer vara värd det, svarar han.

– Det finns fortfarande ingen information kring CS: GO, tyvärr.

Tro't eller ej, men det finns faktiskt spel som släpps i tid via Playstation Store. Vilka de senaste denna veckan är hittar du här.

"Halo är Microsofts stora flaggskepp, vilket PS3 egentligen inte har, visst Just Cause är en av deras främsta titlar" Just Cause(rätt gammalt?) är väll inget spec spel till ps3an något jag missat eller är det stort i england??? Själv fick jag Just Cause... 16/11 Skyrim har efter senaste patchen blivit i stort sett lika stabilt som övriga versioner, dock har Bethesda haft problem med att få dlc att fungera, men de är visst nära en lösning. Angående GTA4 så hade ju PS3 den bättre versionen enligt många spelsajte,... 16/11 Egentligen inte. Det finns betydligt fler personer som köper xbox live guld än PSN+ grejen, microsoft omsätter mer än Sony. Halo är Microsofts stora flaggskepp, vilket PS3 egentligen inte har, visst Just Cause är en av deras främsta titlar, men den sälj... 16/11 Jovars, det skulle man kunna säga.. 16/11 PS3 har ett bättre spelutbud än 360, som nästan helt saknar exklusiva titlar. Sony har idag de bästa spelutvecklarna i branchen. Vissa borde plocka av fanboy-glasögonen.. Sen är det pinsamt hur folk gladerligen ger bort 500 kr/år till M$ för att få spel... 16/11 Jag bryr mig inte ett dugg om cs:go till PS3 men sättet de har hanterat detta på innebär att jag absolut inte kommer att köpa någon PS4 (eller vad de nu väljer att kalla den). Fyfan vilket vidrigt beteende att inte ens kommentera saken. Det spelar ingen... 16/11 Det blir definitivt en xbox 720 istället för en ps4 när det är dags för ny konsol... 16/11 Tror inte det går så jäkla bra för Sony nu för tiden.. I Japan säljs det 1 Vita per 47 3DS. I väst ser det inte heller så bra ut, samtidigt som ps3 konsolen har så otroliga problem med stora titlar. PS1 och PS2 var sjukt jävla bra konsoler, synd att PS3... 16/11 Ja att folk ens vill spela spel på ps3 Maskinen duger till bluray och annan mediaunderhållning men spelandet kommer sist. Finns självklart några få undantag men som alltid. Ps3 är i det stora en sämre spelkonsol än Xbox 360 och sånt här locket på attity... 15/11 Känns som denna nyhet kommer upp varannan vecka. känns som vi fattat att "it only delayes everything" är det som gäller för cs go. 15/11
Skicka en rättelse