Free 2 play-versionen av The Old Republic lanseras i dag. Vi ger dig chansen att lira lite lyxigare utan att det kostar dig något.

Efter knappt ett år med månadskostnad släpps i dag en gratisversion av #Star Wars: The Old Republic. Free 2 play-upplagan släpper in dig i den George Lucas-doftande mmo-rymden och låter dig spela valfri karaktärsklass upp till level 50. Men, om du väljer att betala för dig får du avnjuta bonusprylar och händelser som gratisspelarna inte får tillgång till. Genom att köpa ingame-valutan cartel coins för riktiga pengar kan du shoppa loss på den nystartade marknadsplatsen.

Prylarna köps via ingame-valutan cartel coins, som du köper med riktiga pengar. Eller, om du är kvick i klickfingret, får av FZ. Via länken nedan delar vi paket med 450 cartel-slantar i varje (värda uppskattningsvis 40 kr). Först till kvarnen gäller.

Samtidigt som Star Wars: The Old Republic blir free 2 play ges spelet en innehållsppdatering, som enligt pressreleasen klämmer in nya områden att utforka, nya följeslagare och den blodisande mördarroboten HK-51. För mer information om innehållet hänvisar vi åter till förra veckans genomgång.

Skicka en rättelse