Återvänd till ön Solstheim från Morrowind och bekämpa den första drakfödda genom tiderna. En mean, lean, killing machine. Titta på de nya äventyren i vårt bildarkiv.

I oktober ryktades att du skulle få återvända till Morrowind i och med nästa tillägg till #The Elder Scrolls V: Skyrim. Bang sa det för elva dagar sedan när den första trailern från Dragonborn visades upp. Nu har ett dussin fräsiga nya bilder dykt upp där du får stifta bekantskap med just Solstheim, och kanske kan ett uns nostalgi drabba dina sinnen.

På Solstheim kommer du sedan hamna i trubbel då den första drakfödde någonsin infinner sig där. Han har hunnit dräpa en hel del drakar vilket gett honom rejält med krafter. Fjärde december släpps tillägget till Xbox 360, en månad senare till pc och nya rön pekar mot att #Sony och #Bethesda kanske är på väg att lösa PS3-trasslet.

Gillade också den där swipe funktionen på bilderna. Rätt störande annons faktiskt men man kan väl inte få allt kanske Gillade bilderna också..ser fram emot det här 16/11 Till Calle och redaktionen Den nya gallerifunktionen för mobilsajten är grym. Jättesmidigt att kunna bläddra mellan alla bilderna genom att svepa med fingret. Men bilderna är lite väl små när man har mobilen upprät och vänder man mobilen till liggande... 16/11 Tänk om Skyrim ändå hade världens bästa mod-community :( Oh wait... -mer olika typer av kläder (http://skyrim.nexusmods.com/mods/searchresults/?cat=60) -roligare enchanted weapons (http://skyrim.nexusmods.com/mods/searchresults/?cat=55) -lite större var... 16/11 Fast var det verkligen så bra? Tycker det känns lite tunnt. Hade önskat mer olika typer av kläder, roligare enchanted weapons, lite större variation i armor, MER MYSTIK. Det är nu i stort sett två linjer med armor där man inte har någon kontroll över... 16/11 Tänk om du kunde sluta vara kräsen och spela spelet för att det är bra egentligen och inte hur det ser ut? :O 16/11 Äntligen lite grym artstyle igen. Har verkligen saknat Morrowind vibbarna. Eller kanske känslan av att om man satte fot på fel ställe blev man instaägd :P 16/11 Tänk om spelet kunde vara så där snyggt när man spelar.. 16/11 Schysst med vapen och rustningar tillverkade av Stahlrim igen. 16/11 Undrar om Conan O Brien kommer testa denna också. :) http://www.youtube.com/watch?v=gYY1GHzauCo&feature=youtube_gdata_player 16/11 Han och Krang i Morrowind-stuk :P 16/11
Skicka en rättelse