Skådespelaren från Inception och senaste Batman-filmen klar för huvudrollen i Splinter Cell.

Tom Hardy, som spelade Bane i den senaste Batman-filmen, är klar att spela Sam Fisher i filmatiseringen av #Ubisofts agentspelserie, det rapporterar filmsajten Deadline. Manuset skrivs av Eric Singer var senaste film The International (med Clive Owen) har genomsnittsbetyget 6,5 på Imdb.

Sedan i mitten av förra året har #Ubisoft haft en dedikerad studio som ska överse alla filmproduktioner baserade på deras varumärken. I somras stod det också klart att Assassin's Creed ska filmatiseras, då med Michael Fassbender i en av rollerna.

Tack till blackbeatsblue för detta #nyhetstips!
Självklart får du tycka så, inget fel med det. Men det är lite det som är min poäng med inlägget ovan. Bane SKA vara på ett speciellt sätt. Varför, och i så fall hur? Finns ju massor av varianter av Bane, vilket är den rätta? Nolan har gjort helt rätt... 17/11 Tom Hardy är en långt bättre skådespelare och går in för sina roller på ett helt annat sätt än vad Schreiber gör. Han är en kompetent skådespelare, absolut, men inte i samma klass som Hardy. Tycker dessutom att de allt för ofta fokuserar på att hitta... 17/11 Vet inte vilken version du såg men Filmen heter The Dark Knight Rises. parodi på sig själv? Tom spelade Bane sjukt bra. Nästan som Heath i Joker rollen imo. Fast självklart på ett helt annat sätt. Undrar egentligen om heath vart vid liv idag... och han... 17/11 Bara jag som tyckte Bane kändes som en parodi på sig själv? Var ju usel imo. Iofs tycke jag det mesta med Dark Knight Rises var kass. EDIT: Wow, blir nedröstad till max bara för att man har en annan åsikt än alla Tom Hardy/ Nolan Fanboiiiis. Ja jag tyck... 17/11 Nice! Fassbender och Hardy är två skådisar jag råkar tycka är ganska bra faktiskt. AssCreed och Splinter Cell är två spelserier jag tycker om. Detta får mig att hoppas på dessa två filmer! Please... PLEASE don't screw this up. Och snälla var trogna mot... 17/11 Jo Fassbender har huvudrollen i assassins creed. vet inte om han spelar både Desmond och altair. 17/11 Sant så sant 16/11 Inception och Batman = Crap!!!! Warrior! 16/11 Har du sett hans filmer? Om du har gjort det och fortfarande klagar är du avundsjuk på hans kropp som många killar är? Jag är avund på hans kropp men jag tycker om honom jävligt mycket och Tom + Bale + Bardem är för mig 2000-talets bästa skådespelare 16/11 Tom Hardy är en fenomenal skådis, såg han senast i Lawless, mycket bra prestation. Sen när det handlar om likhet gällande utseende på skådis vs spelkaraktär så kan ju Jim Caviezel passa bra. http://www.imdb.com/name/nm0001029/ vs http://techtv101.com/WP... 16/11
Skicka en rättelse