Som första spelföretag någonsin har företaget nu uppnått Human Right Campaigns 100 procents-stämpel när de årligen bedömer företag utifrån system som ska underlätta för människor att vara sig själva.

#EA har en längre period tagit ställning för HBT-personer (homo-, bi-, och trans) och detta måste nu sägas ha uppnått en form av kulmen. Företaget har nämligen fått 100 procent i Human Right Campaigns årliga undersökning för att se huruvida företag har policies, möjligheter och andra riktlinjer för att underlätta för HBT-individer.

– Jag är väldigt nöjd över att EA har fått 100 procent och blivit erkänt av Human Rights Campaign under ett år när företaget har tagit påtagliga steg för att fortsätta vara inkluderande. EA har förändrat sina sjukförsäkringssystem, varit involverade i HBT-evenemang i vår community och har tagit tydlig ställning mot Defense of Marriage Act. EA kämpar för mångfald med en arbetsmiljö där alla känner sig välkomnade och där de kan vara sig själva, säger Gabrielle Toledano på EA.

Bra jobbat EA, helt enkelt. Vi är även medvetna om att de använder sig av termen LBGT, men vi väljer att använda ett vanligare uttryck på våra breddgrader.

https://www.youtube.com/embed/T1lvMJ-l0_A hehe :) 18/11 Och, BRYT! Blir inte så glad av att vid elva tiden en lördagskväll bli inkallad, jag hade annat för mig, men trots det är jag tillräckligt glad för att denna gång inte utdela några varningar eller tillsägelser ikväll. Utan nöjer mig med ett "ni kommer... 17/11 Behövs ingen hemlig organisation. Bara att människor agerar efter sina upplevda egenintressen och medvetet/omedvetet reproducerar strukturerna. Läs Pierre Bordieu eller hans fränder för en mycket väl beskriven process av detta. Detta sker hela tiden,... 17/11 VA!? De? Du menar att det finns någon hemlig organisation som försöker uppehålla nuvarande status quo? Nuvarande "patriarkatet" är en evolution av kvinnor och mäns sociala beteende sedan adam och eva, inget mer, inget mindre. Att inte bli våldtagen är... 17/11 Precis som kvinnors underordning under män är en av patriarkatets bärande strukturer, så är icke-vitas underordning under vita, homsexuellas underordning under hetereosexuella, arbetarklassens underordning under kapitalistklassen osv ytterligare maktstr... 17/11 Detta var värre en jag trodde, det är inte så att du är en förvirrade feminist från tidningen Metro? För det första har du helt missuppfattat det absolut fundamentala hos feminism vilket är makt strukturer, ett s.k patriarkalt samhället där män efterträ... 17/11 Hen är inte bara ett bra och användbart ord rent grammatiskt, det har också den fantastiska bonusen att vara som ett rött skynke för människor med grottmänniskeåsikter. Lägg ut det i texten, vänta, och inom 5 minuter har du en kvinnohatare på kroken :) 17/11 jaså det var en ny feminist, läste fram till hen. Kanske läser resten sen. 17/11 Det här är så dumt, att det är en hel jävla vägbonad av dumhet och jag vet inte ens vilken tråd jag ska börja dra i. Det man först måste förstå med privilegier, är att den privilegerade parten har oerhört svårt för att se sina egna privilegier. Det fram... 17/11 Kul! Ännu mer människor som likställer vita män med = privilegierade män som glider genom livet.. ack ack. Man undrar ju vad detta kommer från. Jag gillar då inte etnisk diskriminering vilket detta är. Uttrycket får mig att undra vilka privilegier jag... 17/11
Skicka en rättelse