Special Edition av Mass Effect 3 till Wii U låter dig inte uppleva hela Mass Effect 3-historien.

Hur speciellt blir #Mass Effect 3: Special Edition till Wii U? #Bioware kommer i alla fall inte att släppa dlc-paketet Omega till konsolen.

– Tyvärr kommer det inte vara tillgängligt för Wii U, säger utvecklaren via Twitter.

Omega släpps den 27 november till pc, Xbox 360 och den 28 till Playstation 3. Ett par dagare senare släpps Mass Effect 3 till Wii U med From Ashes, Extended Cut och ett exklusivt vapen för konsolen: M-597-Ladon. De nya spelarna får också hela bakgrunden till trean i form av en interaktiv berättelse. Men utvecklarna har inget att berätta om eventuella Wii U-släpp av originalet och tvåan.

Men på frågan om Wii U kan få mer dlc än vad som finns på skivan svarar Bioware:

– Säg aldrig aldrig.

Per definition är Wii U en dator. 19/11 Mja, alltså det är väl klart att det är synd om Sony skulle gå omkull, men i ärlighetens namn bryr jag mig inte lika mycket om Sony som Nintendo, det är ganska enkelt att ersätta dem med Xbox. 360 & PS3 är egentligen väldigt lika det som skiljer är viss... 19/11 Skippa VIIYOU crappet och köp en DATOR! 19/11 Att PS3'an blev så dyr berorfrämst på bluray-formatet som var helt nytt när den lanserades, hade de satsat på dvd så hade konsolen lätt kunnat bli ett par tusenlappar billigare. Angående WiiU så blir man allt mindre sugen på att skaffa en ju mer man läs... 19/11 Trollar säger du? Läs det här och återkom sedan. http://www.notenoughshaders.com/2012/09/08/the-ten-year-decline-of-sony/ Det är bara senaste året eller så som Sonys speldivision gått med vinst. Alla de andra åren gick de med stora förluster. Kostade... 19/11 Sluta trolla, Sonys speldivision går riktigt bra, och betydligt bättre än Nintendo för tillfället, det är övriga delar inom Sony som dragits med de stora förlusterna. Om Wii U inte blir en succé så ser det ganska mörkt ut för Nintendo framöver, och dett... 19/11 Du bör vara mer orolig för Sony. De har inga pengar kvar. De förorade varenda krona de drog in på psx och ps2 på ps3an medans Nintendo gjort enorma vinster på Wii. Nintendo kommer överleva i massor av år framöver. Frågan är om Sony överlever en generati... 19/11 Det är inte sämre och fulare, åtminstone när det gäller Batman, spelet har t.ex. bättre drawdistance på Wii U. Att man inte gör Wii U mycket snyggare är att det skulle öka kostnader att förbättra väldigt mycket. 19/11 Precis, det jag menar med varför det finns så lite information om vad Wii U klarar med två kontroller igång samtidigt. Det finns ett få exempel från någon mässa vad talesmän för Nintendo sagt, det är i princip allt. Zelda är säkerligen på gång, det tviv... 19/11 Tycker Wii U redan känns lite som flopp, inget av release-spelen har fått riktigt bra betyg, och internminnet och processorn är långsammare än de i 360/PS3, antagligen det som gör att de portade spelen är aningen fulare/sämre (Batman AC, Ninja Gaiden... 19/11
Skicka en rättelse