SNES-trilogin Donkey Kong Country tas bort från Wii Shop Channel nästa vecka. Skynda att fynda om du inte redan gjort det.

Den 25 november försvinner Donkey Kong Country-trilogin till SNES från europeiska Wii Shop Channel.

Beror det på lagliga dispyter mellan #Nintendo och #Rare? Finns det stora Wii U-planer för Donkey och hans vänner som hålls hemliga? Vi vet inte, men vi vet att detta är en trilogi som förtjänar att spelas. Så köp och ladda ner den idag. Snart är det försent.

Är det inte så att en större del av hela wii shopen kommer att "försvinna" för att göras om och återkomma på ett bättre sätt till det nätverk som Nintendo har nu/kommer ha till Wii U och 3DS. Måste bara hålla med om att musiken i dkc är så jävla bra..... 19/11 grafiken va bättre än allt annat som fanns då i spelväg, om man bortser från arkadspel :) 19/11 Jag håller med, gillar heller inte den stilen riktigt, många andra spel som såg bättre ut då. 19/11 Garanterar detta nerladdning i framtiden eller försvinner den också? 19/11 Jag har aldrig gillat grafiken i DKC, denna fejkade 3D sprite grafik som ett flertal spel använde sig av i mitten av 90-talet. Musiken är dock väldigt bra, speciellt så gillar jag Aquatic Ambiance. 19/11 Nä, för SEGA kände ju också utvecklare som kunde fuska med 3D. https://www.youtube.com/embed/XY0CjXG--S8 19/11 Psn har väl inte det om jag minns rätt? Men håller med om att det är ett idiotiskt system, bara ett sätt att få folk att sätta in pengar som man inte kan använda fullt ut, som att ladda busskort ungefär :P 19/11 Hoppas nästa generation konsol skippar det där totalt värdelösa poängsystemet som inte är konsumentvänligt for shit 18/11 Ge mig nya donkey kong spel och jag ska kyssa alla på nintendo! 18/11 vad kostar det då? edit: jag kollade upp det själv.. 800 Wii Points styck, och 1000 WIi points kostar 10 €uro så, cirkus, ungefär ~80kr/st. Nä, det blir inget köp för min del, även om det var riktigt kul när de kom ut. 18/11
Skicka en rättelse