Kickstarter-insamlingen var en framgång och den Gundam-inspirerade rymdpangaren har fått ett officiellt släppdatum. Betatestandet påbörjas i december.

Rymdliret #Strike Suit Zero avlades delvis med hjälp av Kickstarter, en insamling som slutade på topp. #Born Ready Games Gundam-inspirerade pangare sökte 100 000 dollar och fick i slutändan in 174 804 dollar. En beskedlig peng för slutskedet av utvecklingen, ett slutskede som nu fått sitt eget slutskede i och med ett tillkännagivet släpp den 24 januari.

– Vi är verkligen tacksamma över allt stöd vi fått och över allt annat vill vi tacka communityn. Deras stöd har inneburit att vi nu kan skapa det spel vi alltid sett framför oss, och vi kan knappt bärga oss tills fansen kan prova på det, säger Born Ready-chefen James Brooksby i pressutskicket.

Om du skulle vart en av dem som betalat minst 50 dollar under insamlingen kommer det under december månad dra igång ett stängt betatest.

Har du inte den blekaste om vad Strike Suit Zero kan du beskåda spelets senaste utvecklardagbok, finurligt inbäddad här under.
[video=12904]

Skicka en rättelse