Ubisoft Montpellier anser att de fick med allt de ville i grundutgåvan av spelet, men mer material är inte helt uteslutet.

Överlevnadsskräckisen #ZombiU till Wii U är en av konsolens mest uppmärksammade släpptitlar, och något som närmast är standard numer är att spel får olika former av dlc eller tillägg. Gänget på #Ubisoft Montpellier uppger dock att de troligtvis inte kommer utöka spelet på dlc-vis då de känner att de fick med allt de ville från början.

– Några saker som vi försökte oss på under produktionen blev i slutändan bortklippta, men det var på grund av att de inte fungerade så bra som vi tänkt oss och inte på grund av att schemat tvingade oss, sa multiplayer-chefen Bogdan Bridinel.

Dock uppger han att om spelet blir en riktig succé så är det inte omöjligt att dlc skapas i efterhand. Vi håller ögon och öron öppna, då exempelvis en snabb vändning i denna fråga skulle kunna sänka Bridinels trovärdighet.

Spelets första recensioner har dykt upp och mottagandet varierar friskt i Utlandet, så det ska bli spännande att se vad vår recensent i sinom tid tycker, tänker och känner.

Skicka en rättelse