Logga in i spelet innan den första december så får du presenter för att fira onlinerollspelets åttaårsdag!

#Blizzards hejdlöst populära onlinerollspel #World of Warcraft fyller åtta år den 23 november. Men festligheterna har redan startat – och det är spelarna som får presenterna. Om du loggar in i spelet innan den första december så får du trevliga bonusprylar som en Feat of Strenght och fyrverkerier, samt en 8 procents boost på erfarenhetspoäng och reputation.

En video har också skapats för att fira händelsen, den ser du här nedanför.

Klicka för mer information

World of Warcraft turns eight on November 23, and we'd like to thank our amazing community for joining us in celebrating eight epic years of adventure. To celebrate, players who log in to World of Warcraft between November 18 and December 1 will receive a unique Feat of Strength achievement and Celebration Package item. Using your item will kick off the celebrations by shooting off fireworks*, applying a (cosmetic only) tabard to your character, and granting an 8% bonus to experience and reputation gains from any enemies defeated while active.

We look forward to another year of adventures ahead and many more to come!

*Use fireworks responsibly. Harmful or fatal if swallowed. If fireworks get in eyes, rinse in muddy pond water for 20 minutes, /dance, and contact your nearest Mistweaver, Priest, Shaman, Druid, or Paladin.

... 21/11 Fel, de har redan gått igenom och vunnit fall mot privat servrar som i sin tur fått håva över pengar i skadestånd till Blizzard. Hurvida jakten på dom går vet vi i allmänheten inte särskilt mycket om men som med allt sånt så kanske det är bäst att inte... 21/11 Precis, och Wow-one har varit uppe i över ett år, den riktiga wow communityn fick ju reda på för ett halvår sedan att Screenshots även daterar server namn, server ip, spelarens IP, det är så de fångar privatservrar, många tillåter ej screenshots efter... 21/11 Har för mig att blizzard inte bryr sig så länge inte folk tjänar pengar på det. 21/11 Tycker inte de ska ge någonting. De ger ju redan bort gear gratis till alla gnällspikar som vill ha allting gratis ugan att göra någonting. 21/11 Jag är inte ett hängivet fan av Blizzard, även om jag tycker att de är en av de bättre spelutvecklarna. Har inte spelat deras spel på ett bra tag dock, senaste var WoW när The Burning Crusade släpptes. Innan det WC3. Har inte spelat deras senaste alster... 21/11 Låter som att många betalar/spelar under hot? ;) 21/11 Det blir säkert något mer märkvärdigt vid 10 år men då 8 år inte är någon speciellt siffra egentligen så är deras tid bättre spenderad på att buggfixa den nya expansionen och jobba på 5.1 patchen anser jag. Spelar inte spelet för att få ett pet eller... 21/11 Kul att se att du är ett hänviget fan och tycker det var bra gjort av dom, jag är dock inte lika övertygad. Jag anser fortfarande att ett föreag med så stor kassa skulle kunna ge lite mer än då. Visst är det så att 11 miljoner subscribers i en månad är... 21/11 Är det verkligen 8 år sen WoW kom ut? Känns inte som så lång tid sen man spela på vanilla, trist att man blev hackad och tappa lusten. Ser fram emot deras nästa MMO. 21/11
Skicka en rättelse