Storskärmsläge och kooperativa robotlekar för två pekar mot att Valve inte Want You Gone.

#Valve låter idag meddela att du numer kan njuta av #Portal 2 med delad skärm även på din pc- och mac-konfiguration. Därtill appliceras Steams Big Picture-läge, vilket underlättar för dig som vill koppla in dumburken i närmsta bamse-tv och knåpa loss. Dela upp skärmen, lös pussel och njut av att det numer räcker med en dator för att gemensamt portalisera bort några vardagar.

För tillfället pågår även Valves beta av Steam till Linux. En kooperativ nix-variant är således antagligen att vänta bakom nästa tids- och rumkrök.

just ang. Linus versionen av Steam... kommer man att kunna spela alla spelen på Linux?:O det är ju en massiv konvertering då?:P 26/11 Läse POSTAL 2 först, kan ni tänka er splitscreen på det? Underbart! 22/11 Med tanke på bigscreen stödet är det rätt uppenbart att det är handkontrolls stöd. Underbart initiativ, har precis byggt en HTPC/Steambox så fler hotseat multiplayer spel till folket! Så mycket skönare att spela dom på PC än på den gammla dassiga 360n 22/11 2 x gamepad.. alt 1x gamepad + T&M 22/11 Nej, det finns en SDK som man kan använda till det, men som kräver att man gör sista jobbet själv. Såvitt jag vet så finns det inga program som fungerande ger två muspekare. Ser nu att plurainput finns till Windows. Har inte hittat det förut när jag let... 21/11 Finns program som ger dig två möss på skärmen när du gör så. 21/11 Trine var ju underbart att lira splitscreen på datorn. Fungerade perfekt med 3x tangentbord och lika många möss. :) 21/11 Jo jag vet men har sabbat H- handen (fastnade i en maskin på jobbet) så har svårt med greppet på gamepad. Därför gillar ja inte Gpaden. :) 21/11 Nä... det är rätt så självklart för en 100% PC spelare.. Finns spel som är kasst portade som inte mus och tangentbord funkar särskilt bra till.. En 360 kontroll till PC kostar ju typ 300 kr, väldigt bra investering även om man inte lirar konsol. 21/11 Såvitt jag förstår så gäller det bara med två kontroller. "- Added 2 controller splitscreen support for Standard Co-Op. Press X on the second controller inside the first Co-op menu to activate it." 21/11
Skicka en rättelse