Den excentriske visionären avslöjar Kickstarter-projektet "Project Godus" för världen.

Den excentriske visionären Peter Molyneux avslöjar att han vill återuppliva gudasimulatorn #Populous. Kickstarter-initiativet "Project Godus" marknadsförs som en "innovativ återuppfinning" av hans stilbildande #Bullfrog-titel och ska ta konceptet till en helt ny nivå med "global co-operation, tävlande, skapande och förstörelse".

– Populous skapades för över 22 år sedan och vi anser att inget annat hittills har ens kommit i närheten av att emulera dess kraftfulla gudalika upplevelse. Det är den här upplevelsen vi satsar på att återskapa, står det på Kickstarter-sidan.

http://www.kickstarter.com/projects/22cans/project-godus/widget/video.html

Project Godus utvecklas för Windows och mobiltelefoner och har ett preliminärt släppdatum i september nästa år. Hittills har 571 personer bidragit med 16 817 pund av de 450 000 som efterfrågas. 29 dagar återstår av Kickstarter-insamlingen.

Sysselsättning: Författare Högsta avklarade utbildning: Kandidatexamen i litteraturvetenskap vid Lunds Universitet Snittbetyg efter ___________________ http://www.wowyeeha.com/FIFA-14-2515/ 10/01 Finns nog ingen utvecklare som förvränger sanningen mer än gamle Molyneux. Betalar ni lär ni få se gamla DOS-spelet bundlat med en dos-emulator eller liknande. 28/11 Risken finns, absolut men jag är beredd att satsa på detta för att dels sända en signal till utgivare och dels för att det var väldigt länge sedan jag läste om spel som har sådan potential som de flesta stora har på Kickstarter. Det var inte en slump... 22/11 Känns som hela kickstarter-konceptet kommer kickbacka när utvecklare efter utvecklare inte kommer kunna hålla allt de lovat sina kunder som redan har betalat. Hoppas inte det blir så, men det känns oroväckande. Molyneux är ju en levande hype-maskin. 22/11 Någon på Kickstarter länkade till denna intervju där Peter berättar mer om projektet. RSP Peter Molyneux On Curiosity’s Failings, GODUS (http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/22/) 22/11 Ge mig ett nytt "The Movies" också, SNÄLLA! 22/11 Peter Mollnjö. 22/11 Uppe i över 60.000 nu, fortsätter det i den här takten kommer det ha fått begärd summa på bara några dagar. Finns dock en hel del frågetecken som behöver rätas ut och innan dessa är besvarade tror jag många kommer donera bara för att kunna kommentera. 22/11 Putsa på grafiken till Populous the beginning, men behåll charmen. Nothing more nothing less, så är jag nöjd. 22/11 Ett förslag, donera 1 dollar, skriv en kommentar till utvecklarna där man kan nämna bland annat att man tappat förtroendet för Peters förmåga och om man inte gillar det man ser under den tid då projektet är aktivt är det bara att sluta donera. Ju fler... 22/11
Skicka en rättelse