Capcom säger en sak och sen en annan. Vem ska jag tro på, tro på, tro på när allt är så här?

Blir det en pc-version av #Dragon's Dogma eller ej? Ja, knappt ens #Capcom själva verkar veta. På en direkt fråga på twitter svarade företaget först "den kommer" och sedan, bara minuter senare, att "en pc-version är inte under utveckling".

Man kan tänka sig flera olika anledningar till det här:

1. Någon tabbade sig rejält och råkade säga något som inte fick sägas ännu.
2. Någon tabbade sig rejält och pratade i nattmössan.
3. Någon var lite trollsugen.

Dragon's Dogma släpptes i slutet av maj till Xbox 360 och Playstation 3. Det har marknadsförts som något av Japans svar på Skyrim, och innehåller en vidsträckt sagovärld fullspäckad med monster och äventyr. När FZ recenserade tyckte vi att spelet var bra, men med vissa reservationer.

Skulle du köpa Dragon's Dogma om det släpps till Windows?

Det släpps 15 januari 11/01 Vill lägga in att man faktiskt kan använda fast travel i Dragons dogma med portcrystals, ett item som man lägger ut i på marken och sedan kan resa till. Får dock bara ha en tills New game+. 24/11 Klart man vill ha, dålig port eller ej : ) 23/11 Hoppas de släpper det till PC, och hoppas isåfall att det är moddbart (iallfall via hackande entusiaster). Då kan det dessutom göras mindre dåligt! 23/11 Öhhh ni som klagar på brist på fast travel ni inser väl att världen var alldeles för liten för att tilllåta mer fast travel än det som fanns? Dragons dogma var bra men för liten värld, att bara ha två städer och så få fiendetyper är oacceptabelt enligt... 23/11 Om det skulle komma en port så borde det inte vara så svårt med tanke på att det är MT Framework motorn som driver spelet. Med andra ord, alla spel som använder motorn är gjorda för PC och sen portade till andra format. 23/11 Håller med om att världen måste vara intressant, till exempel i oblivion gör det inte så mycket eftersom världen inte är så jätteintressant... Men skyrim... Man kan knappt gå 7 meter utan att hitta någon referens till något eller nån kul side-quest :D 22/11 har dock inte spelat spelet men tänker hur mororvind till skyrim är. morrorwind fast trafel funkar ganska bra pga det är via transport medel och kostar på ett elelr annat sätt. i oblivion och skyrim så är fastravel nått som förstörde spelet anser jag.... 22/11 Att ta bort fast travel är ju ett sätt att öka inlevelsen :) 22/11 Jag klarar mig nog. Av att titta på hur japanska spel/portar blir på PC så undrar man i fall dom ens vet vad en PC är. 22/11
Skicka en rättelse