Assassin's Creed-fansen i Nederländerna, Belgien och Luxembourg riskerar bli utan sitt förbokade spel.

Holländska Entertainment Business (via Kotaku) rapporterar att tjuvar stulit en lastbil fullproppad med varenda lanseringsexemplar av #Assassin's Creed III till pc som skulle ut till fansen i Nederländerna, Belgien och Luxembourg. Stölden ska ha skett den 14 november och innebär bland annat att spelen blivit svartlistade hos #Ubisofts DRM-servrar.

Enligt uppgift ska Ubisoft ändå ha fått ihop tillräckligt med exemplar för att täcka förbokningar till dagens pc-lansering, men det är lite oklart hur de som förbokat Collector's Edition-utgåvan kommer att kompenseras. Eftersom alla exemplar av denna svartlistats och det inte kommer produceras några fler ex så får Ubisoft antagligen hitta på en annan lösning till sina olycksdrabbade fans.

väldigt sällan folk har problem med FOV i 3rd person spel tycker jag, sure det kanske inte skadar alltid, närmaste jag tänker på är Skyrim som kör båda, men hur som helst. Jag tycker att detta med att när spel kommer som helt enkelt är gjorda för spelas... 30/11 ja inte vet jag hur mycket du lärt dig under 15 år av dator erfarenhet, men att rekommendera folk att inte köpa AC3 till PC är att ta i, för det är en grym port om någon skulle fråga mig, funderat felfritt genom hela spelet förutom 1 sak och det var att... 30/11 Roligaste tråden jag läst på länge! =) Ödmjuka svar, hat, förvirring, kärlek, kunskap(?).. Att porta spel är inte det lättaste, PC, visst mer kräm, skönt med mus och tb... Neggo: Fler tillverkare av komponenter, stor mängd drivrutiner... Så mycket mer... 27/11 Jag har byggt datorer, jag har reparerat datorer och jag har jobbat med att bygga, reparera och felsöka datorer. Jag har läst programmering och skapat diverse program och spel. Jag har använt datorer 5+ timmar om dagen (inte bara för att spela, nej) i... 25/11 På vilket sätt gimpas spelupplevelsen? Har spelat hela assassins creed serien med både kontroll och tangentbord+mus (när jag inte orkar plugga in kontrollen) och känner inte att det på något sätt blir sämre utan kontroll O_o Bilspel, sportspel osv ja -... 24/11 Jag sa för den här typen av spel, mus och tangentbord ger dig inga fördelar i just Assassins Creed, troligtvis så gimpar den folks spelupplevelse istället. 24/11 Själv kommer jag spela som det är tänkt att spela, dvs med gamepad och HMDI till min TV :) 24/11 FZ visade en nyhet för ett bra tag sen där de sa att de inte skulle lägga ned någon tid alls för att optimera mus i spelet. Vilket man tydligt har märkt. Och ang FPS problemen så är det många, väldigt många som har det. Jag med 680 i SLI och folk med... 24/11 Mus och tangentbord brukar annars anses vara ett mer avancerat kontrollsystem än vanliga handkontroller, vilka brukar ha cirka 10 knappar. Men visst, lev du vidare i din lilla drömvärld. 23/11 Det går, med 3 skärmar :D 23/11
Skicka en rättelse