Det ryktas om att en ny version av Wii ska släppas redan vid slutet av året.

#Nintendo släpper kanske en omdesignad Wii med namnet Wii Mini i december, enligt ett rykte från Nintendo World Report. Informationen sägs ha läckt från ett internt release-schema från en större återförsäljare.

Detta är informationen sajten kommit över:

Introducing the Wii Mini! Coming Dec 7 2012!
WII MINI CONSOLE
Compact Nintendo Wii Console
Comes with Sensor Bar, Nunchuk and Wii Remote Plus with Jacket.

Ifall ryktet stämmer borde vi få reda på mer snart, med tanke på att den 7 december inte är långt borta.

Nintendo gjorde en hårdvarurevision av Wii redan förra året, då de gjorde konsolen mindre och tog bort Gamecube-kontrollstödet. Kanske blir Wii snart alltså ännu mindre, vad tror du?

Way to förvirra marknaden Nintendo. 26/11 Mindre? Hngh, minns att jag såg en moddad Antec Fulltower låda med en Wii i sig. Det är grejjer. 26/11 Tveksamt om detta stämmer då Nintendo sagt att dom bara satsar på skapa Wii U-spel nu. Vore dock inte helt fel om det vore sant, Wii-modellen som släpptes förra året är något av ett skämt då den använder sig av samma tillverkningsteknologi som första... 26/11 Why???? Vad är poängen med att uppdatera "gammal hårdvara", när tanken är att Wii U ska ersätta Wii:et? 26/11 De riktar sig mot två olika målgrupper tack vare priset. Wii U kommer inte sälja till den stora massan förrän den går ner i pris, innan dess kommer det vara core/harcore spelarna som köper sig en Wii U. Sony gjorde ett smart drag med PS2 och Nintendo... 25/11 [quote=messervy][quote=Bojkott] Lite roligt det där om Expansion Pak, att du klagar på det. Många här i trådarna som verkar efterfråga något sätt att förbättra sin konsoll (likt en PC). Expansion pak var just det, en fördubbling av minnet och om de hade... 25/11 ja det är sant, men glöm inte att de vinner på det i längden om köparen köper endast 1 spel. fattar inte heller om vad Wobbler! snackar om, de kan ju försöka tävla mera på U-land gaming marknaden. det är precis som att säga: "Känns lite som man skjuter... 25/11 funkar säkert bra att sälja i "fattigare" länder om de kan få ner priset :P är ganska säker på att t.ex. PS2 sålde bra mycket i "fattigare" länder även när PS3 börja säljas (och de säljs säkert än idag) 25/11 Och det här kommer samtidigt som att de säger att de inte ska skapa några fler Wii spel. 25/11 Ska man ha den med sig? 25/11
Skicka en rättelse