Under namnet Webhallen Config ska kedjan sälja gamingfokuserade datorer.

Webhallen startade redan 1999 och har sedan dess blivit ett stort namn inom både hårdvaruinköp och spelditon. Sedan en vecka tillbaka säljer de också egna gamingdatorer under namnet Webhallen Config, med priser från blygsamma 9 990 till desto kaxigare 42 990.

I utbudet finns idag sex stycken stationära datorer samt fem stycken laptops och halar du fram den stora plånboken får du bland annat Intel Core i7-3970X, dubbla GeForce GTX 690, 32 gigabyte minne och en ssd-disk på 480 gig. Vattenkylning håller komponenterna lagom svala.

Stör och stör. Ljudkortens vara eller icke vara är en ganska individuell sak och är generellt inget de flesta prioriterar. De som prioriterar ljudkort har ofta viljan och kunskapen att skaffa ett kort själva och sätta i den nya datorn. Till skillnad frå... 30/11 Så du stör dig inte på att det inte finns ett riktigt ljudkort i burkarna? ^^ 28/11 Som jag tidigare sagt så är det mest avsaknaden av blu-ray och det faktum att de lägger hundralappar på en marginellt bättre processor vars styrka är hyperthreadring (som är helt värdelöst i spel). Hundralappar som kunde lagts på grafikkort och ge en... 28/11 Det är ju väldigt mycket bashing av priserna i denna tråden. Ska man jämföra med andra butiker som säljer datorer så är ju priserna väldigt bra, och det är ju det man får jämföra med. Delarna som dom har valt är ju genomgående inget skräp heller. Ofta... 28/11 Självklart har dessa saker ett värde i sig som kraftigt varierar på grund av både personliga preferenser och av den kunskap och erfarenhet man besitter. Nu var det ju så att det efterfrågades ett exempel på lämpliga delar till ett egenbyggt motsvarande... 28/11 Man ska aldrig lita på annonser där det står hur sjukt bra någonting är om man inte ens vet vad det är för någonting om det som är i burken, Man ska kolla igenom noga och ta reda på vad som faktiskt sitter i burken och se hur mycket sakerna faktiskt är... 27/11 Du glömde montering,windows,garanti 3år och support 3år 27/11 Haha, jag gillar dina citat, det är just därför jag inte köper eller litar på sådana här saker :D. Det är synd man inte har någon som dig brevid när man ska köpa en ny dator. Att vara en amatör suger lite ibland, det är svårt att hitta de rätta sakerna... 27/11 Varför är det så överdrivet mycket minne? 16gb på billigaste modellen, det lär man ju utnyttja :/ 27/11 Deras serie är ju överprisad som bara den. Jag kan bygga den där 15.490 datorn med ''mycket bättre chassi,Ett av dom bästa ljudkorten,Fläktkontroller,starkare minnen,Fler och bättre fläktar,Bättre sata kablar'' osv osv.. Dom har ju absolut inte valt dom... 27/11
Skicka en rättelse