Spelet drar nytta av pc-exklusiva grafikteknologier som TXAA och DX11 tessellation.

Grafikkortstillverkaren #Nvidia har släppt en jämförelsevideo där de visar upp vilka grafiska bonuseffekter du som kör Windows-versionen av #Assassin's Creed III kan få – ifall du har "rätt" grafikkort, vill säga. Det som visas upp är TXAA och Direct X 11 tessellation, och det rör sig alltså om grejer som du inte får se på konsolversionerna av spelet.

Huruvida förbättringarna är värda att köpa ett nytt grafikkort för känns väl tveksamt enligt undertecknad, men vad tycker du?

[video=12971]

Bra jobbat! Mer sånt, utnyttja kraften vi har i våra PC! :D 27/11 Till mig är det en självklarhet. :D Men det är smaksak, antar att du spelar med kontroller, vilket nog också fungerar utmärkt i AC. 27/11 Kan inte fatta hur alla kan spela med WASD, hur obekvämt som helst ju. :P 27/11 jo jo snön går ner så på xbox utgåvan med men det dom syftar på att snön är inte lika kantig som på xboxen & ps3'an (har själv 360 utgåvan) och Tesselation gör faktiskt skillnad. 27/11 Detta skall jag köpa när de har patchat spelet lite. Jag hoppas min dator klarar av Tesselation. Vilket den lär göra. 27/11 Skulle inte tro det va ;) 26/11 Så, xbox 360 klarar alltså av Direct X 11 tessellation? För sådär ser det ut på xbox-varianten också. Lite smålustigt att de gör sån reklam för det i sådana fall. 26/11 Speciallt TXAA'n stack nog inte ut lika bra eftersom du såg videon i FZ's videospelare, som tyvärr lider av brytningsfel. Kolla i 1080p istället. https://www.youtube.com/embed/q-idCtsd8No 26/11 Det som stör mig mest är att så många funktioner är kopplade till "E". På PC kan de iaf anstränga sig och göra så man kan ställa in vilka knappar som ska ha olika funktioner då det blir väldigt irriterande, kan förstå varför de har så på konsol eftersom... 26/11 Ja, enter är för långt från WASD, vilket tvingar en att flytta handen från knapparna....ganska liten detalj, men det saktar ner meny-navigeringen relativt mycket. Hörde att Far Cry 3 också lider av opraktiska menyer. Synd att Ubisoft klarar av att bygga... 26/11
Skicka en rättelse