[[SCEA]] går till hårt angrepp mot folk som har eller försöker att knäcka [[PS3]]-mjukvaran. I ett uttalande säger man att företaget definitivt kommer att gå hårt mot dem som använder sig av olagliga metoder på konsolen. Dave Karraker säger att #Sony gör allt som går för att göra systemet så säkert som möjligt mot hackers, men trots det så brukar det ju oftast bara sluta på ett sätt.

"Naturally, any use of an exploit on the system software does void the warranty on the PS3 system... Which could be a costly mistake to see if you can run an old SEGA CD game on it,"

Följande står på min PS3: [PAL] [B] [2] för att förtydliga så betyder det: [PAL] Menas att PS/PS2 spel från europa kan köra på den. [B] är Regions låset för Blue-Ray filmer. [2] är Regions låset för DVD filmer. PS3 spel kan köpas vartsom hälst i världen... 13/06 jag är glad över att de satsar hårt på att hålla borta snyltande idioter. Folk som inte vill betala för sig får låta bli att spela på en ps3:a. Jag ska skaffa en i höst med glädje! 13/06 de kommer nog snart ett kack än så länge finns det inget som inte kan hackas 13/06 man kan ju alltid hoppas att de gör det snart..... 13/06 Så Sony använder "Avoid-hacking-by-pricing"? Och Microsoft använder "Avoid-hacking-by-breaking". Vem vågar hacka en ps3 om det kostar 6000 för en ny? Antaligen samma som vågar hacka en xbox360 när den kan gå sönder inom 3månader. Och då sitter man där... 13/06 Hmmm, trodde att hela PS3 var regfri... 13/06 Viktigt förtydligande: PS3-spel är regionsfria, PS3:an är det inte. Den hindrar dig fortfarande från att spela helt lagliga PS2-spel och filmer om dessa råkar vara köpta på fel ställe... 13/06 Jag är lite bekväm av mig. Vill ha det som på ps2an där jag hade en lista med spelen på HDD'n (som jag även hade lagligt) som jag bara kunde välja mellan under uppstarten. Nu måste man ju byta skiva manuellt varje gång..sjukt jobbigt :) 13/06 Eller så kan det vara tvärtom, PS3 blir liksom ingen vinnare pga för bra skydd mot kopiering, då folk vill kunna "öppna" sin konsoll och använda den till det yttersta, och då det absolut inte funkar, inte ens kunna köra regionsfritt med ps2spel eller... 13/06 Ja PS3an är regionsfri... spelen iallafall. Dock gäller ju det samma med DVD-filmer fortfarande? Och även bluray väl? Är inte så himla insatt i det där. Kollar ju nästan aldrig på film. Och om det där med PS2 kompatibilitet... ja det är j-a trist. Speci... 13/06
Skicka en rättelse