Nedläggningar och stängda utvecklingsstudior till trots ser det ändå ut att vara liv i #Fallout 3. #Bethesda Softworks sköter numera utvecklingen och häromdagen lanserades ett knippe filmrutor från projektet (du hittar den härunder). C&VG har snappat upp lite information från den amerikanska speltidningen Game Informer.

Spelet kommer drivas av en uppfräschad version av den spelmotor som ger #Oblivion dess prakt, dock med omarbetat system för tredjepersonsvyn. Din karaktär börjar äventyret som spädbarn, och faderns röst görs av skådisen Liam Neeson (känd från Shindler's List, Fantommajonnäsen och Batman Begins). Stridssystemet låter dig attackera fiender i förstapersonsvy i realtid, men det ska också gå att pausa för att överväga dina drag. Slutligen ett intressant inslag - storyn ska kunna avslutas på mellan nio och tolv olika sätt.

[v=555]

*Alpha, förlåt, inte beta. Jag vet inte om det är speciellt trendigt och inne att spela om Fallout 1&2 varje år, men men. Iofs. tröttnar jag ibland och plockar upp Planescape: Torment, det näst bästa RPG-liret efter Fallout-serien. Klart jag försöker... 19/06 Lite biased artikel, men visst har den många riktigt bra poänger. Som det mesta från Vault Dweller. Ni behöver ju inte lyssna på oss andra helt om vad vi tycker, men att sätta lite spinn-kontroll på hypen är alltid bra - vilket RPGCodex och sådana där... 19/06 http://www.rpgcodex.com/content.php?id=149 :( 19/06 Mer om Oblivions modbarhet, från en snubbe på NMA: I was a TES modder, I actually tried to improve Oblivion, yay me. Fixing all the problems raised in this thread isn't something the Kit will realistically enable us to do. It *isn't* an SDK, it's basica... 19/06 Jo det ser onekligen mörkt ut. TES är förövrigt inte ett rpg i den bemärkelsen som Fallout 1 och 2 var så man har ju minst sagt varit rädd för hur mycket Bethesda kommer krossa och begrava Fallout 3 :( 19/06 Exakt, bra sagt! 19/06 Tur här är vettiga människor. monsteras: Jag lägger inte ner, jag ber dig inte heller göra det för att jag inte delar din åsikt. Men jag förstår inte de flesta punkter du drar upp och tycker inte alls det stämmer. Du verkar passa in i facket "mainstream... 19/06 Skitsnack, det finns ingen som säger att det ska vara exakt likadant, bara att grundstenarna och visionen ska vara densamma, annars bör man lansera det som en spin-off eller ett helt nytt spel, inte uppföljare. Varför skulle folk som inte gillar spelet... 18/06 @Monsteras Ett par saker.. Elder Scrolls serien betydigt lika mycket om inte mer än fallout för RPG's? Det var årets skämt. Visst Elder scrolls har gjort sitt men Fallout är kult på en helt annan nivå och TES kommer inte ens nära. Hur vet du att den sju... 18/06 Herregud! Det är inte lönt att försöka diskutera med er. Vad man än säger så blir det alltid fel så länge det inte ser eller är exakt som både ettan och tvåan. Håller helt med monsteras och beundrar honom att han ens orkade fortsätta svara på eran tjafs... 18/06
Skicka en rättelse