Betatestningen av #Enemy Territory: Quake Wars kör igång inom kort. I spelets forum ges detaljerad information om hur utdelningen av betanycklar kommer gå till, och eftersom denna kör igång i mitten av veckan vågar vi anta att själva testningen inte är långt borta.

60 000 nycklar kommer delas ut och Fileplanet står för distributionen. Hälften är förbehållna sajtens betalande medlemmar, hälften går till folk med gratiskonto. En undersajt tillägnad spelet kommer sättas upp och via den får du, med en gnutta tur, tag på en nyckel samt nedladdningslänk för betaklienten.

Tack till Katana för detta #nyhetstips!
http://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/ fått min key nu :-) 20/06 Tro fan det kommer funka för honom. Samma motor som doom3 fast förbättrad. Jag lirade doom 3 med ett nVidia 4200Ti 128mb, 512mb ram och en AMD Duron 750MHzare. 20/06 Det kommer att integreras in-game-reklam i det. (http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/58) Helvete. 20/06 ligger på 350KB/s just nu från fileplanet (UK-server). från FZ ligger jag runt 5-6MB/s. 19/06 tycker man får samma speed där som här på FZ. kommer upp i ca 1.7-19mb/sek hela tiden. Det starkaste argumentet för att skaffa en prenumeration på FilePlanet är att man kommer åt betor mycket snabbt och enkelt. Sedan är 69:- + 1 kr för att slippa reklam... 19/06 Krossa fileplanet! ET:QW åt folket! :evil: 19/06 hmm semi öppen kanske öppen beta för mig är när det är öppet för alla nu är det begränsat antal spelare som får joina och det är imo inte öppen beta för mig iaf Men kanske är hårklyveri hehe 19/06 Najs. fast jag lär nog inte bli subscriber på fileplanet enbart för denna betan som jag blev för TDU, inte för att beta testet löste några större problem i TDU (http://www.fz.se/forum/thread.fz?id=17017&page=1#post_203859) dock... Kan hoppas att Id sköt... 19/06 fixade subscription förut för att få supcom-betan tror jag det var. försökte utöver det använda fileplanet så mycket jag kunde, något som kändes rätt.. värdelöst. enda positiva är väl att de har mycket filer.. men går inte speciellt snabbt att tanka (gå... 19/06 Bara nyfiken, tycker du att du får ut tillräckligt av fileplanet på din subscription? Om det VERKLIGEN är något att ha funderar jag på att börja. 19/06
Skicka en rättelse