Det tycks som om utvecklare inte är alltför entusiastiska inför möjligheten att låta PC- och konsol-spelare mötas på ett och samma slagfält. I vår förhandstitt av Call of Duty 4 avfärdade #Infinity Wards Grant Collier det hela rakt av och enligt en förhandstitt på Shacknews har nu även #Valves Doug Lombardi bekräftat att det inte kommer finnas möjlighet till det i #Team Fortress 2. Enligt honom skapar det helt enkelt för många problem och kostar således mer än vad det smakar.

In Valve's offices, team members regularly play cross-platform multiplayer games, but the studio's Doug Lombardi noted emphatically that such functionality will not appear in the final versions. He explained that it introduces more problems than it is worth, and if Valve ever decides to go that route it would be in a game designed for it from the start.

Håller inte med där, jag skriver ingen ny bestseller när jag skriver mina inlägg men eftersom jag inte har samma klara uppfattning av bokstäver som andra måste jag alltid läsa igenom mina inlägg och dom blir fel ändå ibland. Alla har inte samma klara... 20/06 Hellt rätt!... Håll konsoler för sig själva... Dock kanske PS3 against Xbox360 hehe eller vad säger ni... ;-) 20/06 Väldigt positivt i mina ögon då jag tycker att det skulle vara onödig extratid för att balansera och få det att fungera mellan plattformarna. Speciellt då 360 inte kan använda sig av tangentbord och mus i spel (kan man använda mus på PS3?). Extremt off-... 20/06 Problemet ligger snarare i att om man vänjer sig att skriva fel så blir det inte bättre. Som jag skrev kan man använda "dom" istället, det är både korrekt och enklare. Att använda "dem" i alla lägen som folk har en tendens att göra mer och mer nu för... 19/06 Orka- antar du inte förstod vad han skrev? Alla har inte så lätt för att stava. Ska vi kasta paj på dem? 19/06 1. Jee och andra: DE, DE, DE, DE!!! Det heter "Har DE gjort styrningen sämre". Jag ser DEM, DE ser mig! Kan man inte skillnaden ska man använda DOM som är ok! Sorry, var bara tvungen. 2. De har gjort styrningen på PC lite "gimpad" genom att sänka känsli... 19/06 jopp man kan ha tagent bord och mus till ps3an :D 19/06 Bra! Då kanske spelet släpps lite tidigare nu när de inte behöver lägga tid på multi-plattforms nätkod. =) 19/06 Har dem gjort styrningen sämre eller vadå? Låter ganska dumt att göra ett spel sämre. -_- 19/06 En rolig idé men tror inte det skulle bli så bra balanserat.. 19/06
Skicka en rättelse