Att #Grand Theft Auto IV var en viktig titel för #Microsoft var uppenbart redan då Peter Moore tillkännagav att spelet skulle släppas samtidigt till Xbox 360 och Playstation 3. Nu verkar det dock som att de har gått ännu ett steg längre då de enligt rapporter från utgivaren #Take Two Interactive har betalat 50 miljoner amerikanska dollar för att få exklusivt nedladdningsbart innehåll till #Rockstar Norths kommande storsäljare.

Om detta är ett smart drag eller inte återstår naturligtvis att se, men den stora vinnaren är utan tvekan det skuldtyngda #Take Two Interactive som får ett välbehövligt tillskott i kassan.

För att windows update ska fungera måste "klient för microsoft nätverk" vara installerad. 20/06 *jingai* *Grattis BangBoomBang, du har just fått mitt pris för "Månadens forumidiot"! * faktiskt första gången jag fått ett pris... :D *bleak* Sen verkar du lite klåfingrig ifall du inte får igång windows korrekt. hehe, jo nog är man klåfingrig allt.... 20/06 Vet inte vad du har för slags miniatyrhänder, men min lillebror på 11 år med minihänder har absolut inga problem att hålla och spela optimalt med kontrollen. Det här kanske var ett problem när den första Xbox:en kom ut, men 360-kontrollerns form och sto... 20/06 Är det så viktigt för en 360/ ps3 ägare att hävda sig. Man köper väl en konsol för att de har de spel man vill ha. Själv har jag en 360 för att jag tycker mer om spelen på den konsolen. Om jag hade gåt efter hårdvaran klart man köper en ps3 men varför... 20/06 Hårt slag för HD-DVD när Blockbuster väljer Blu-ray http://hype.se/nyhet/67991 :) 20/06 Kanske dom trycker in GTA4 på HD dvd och på så sätt tvingar de xbox ägare som vill spela GTA4 att köpa en HD dvd spelare för 1799 kr. 20/06 nee ja pissar på microsoft och 360 väntar några år på Pc versionen :D annars om ja hade varit rik igen så hade ja köpt ps3 nu i sånna fall :) 20/06 Kul att höra när alla PS3 fanboys inte kan insee deta. Xbox går sönder jämt och låter som en ångvalt, visst det första maskinerna kanske inte var perfekta men de senare är knappast något problem med, sen är det väl bara att insee microsoft har lyckats... 20/06 Nu blir det här lite off topic, men kan småbarnen (japp, jag drar dem alla över en stor kam) tjata sig sönder om samma om både det ena och det andra om BlueRay hit och HD-DVD dit, så kanske ni vill läsa det här!!! (http://www.fz.se/bloggar/globalbanana/... 20/06 Kommer det att vara fritt nerladdningsbart eller kommer det att kosta poäng? Om GTA4 blir stort så är det kanske inte så dåligt ändå. 19/06
Skicka en rättelse