De istländska utvecklarna #CCP jobbar ihärdigt vidare på sitt #EVE Online som bara blir allt mer populärt. Efter dagens uppdatering tar det kanske ytterliggare ett popularitetsskutt då den inte bara levererar ett antal buglösningar utan även introducerar ett gäng nya funktioner.

I anslutning till Revelations II har det också släppts en ny trailer som visar upp spelet från sin vackraste sida och ni kan som vanligt se den direkt här på FZ.

[v=617]

4 år och en månad senare....nu börjar EVE likna något ;) 21/06 Håller med, många gamla spelare gjorde allt med sin main, tog ett tag innan folk började skaffa alts som gjorde det tråkiga. De flesta gamla har massor av skills i mining oxå, och som sagt, är du i gang så kvittar det om den ni möter är uber, han dör... 21/06 Skitsnack =) om man specialiserar sig på en sak så kan du bli bättre än många spelare som har hållt på i flera år men tränat lite av varje. Kolla bara på min char, skapade honom 2004 eller nått sånt. men han har tränat lite allt möjligt så han e bra,... 21/06 Om man är n00b kan man sikta på att bli expert på ett skepp och maxa alla skills på det skeppet, sen är man lika bra på som någon som spelat i 4 år. 21/06 Mm, måste motstå, tog ju bara 6 månader för att bli av med abstinens besvären :) 20/06 Satan vad sugen jag nu blev på att aktivera kontot igen och börja spela. 20/06 alltså, om du pvpar i gangs så kan du bara vara ett par dagar gammal för att vara med, träna bara sensor damp eller nån annan skill, du behöver inte kunna göra massa skada. Det finns der redan folk som gör, häng med som support och ha kul! kontakta mig... 20/06 Beroende på vad du vill göra i EVE, det kan ta månader eller ett år innan du kan göra det. Men det finns alltid någon stackare som sitter och Minar i bälten eller andra nybörjare som flyger runt i 0.0 space som man kan flyga runt och döda om man vill... 20/06 Nu var ju frågan om det var svårt, inte hur lång tid det tog :) Men som andra har sagt, men kan ju börja med det mesta redan i början, men det tar ett tag innan man tränat upp skills etc för att klara av någonting riktigt bra. Det är alltså aldrig för... 20/06 Man kommer in i spelet efter ett par dagar bara. Är väldigt mycket i början men grunderna lär man sig fort och resten kommer. Spelet är väldigt komplext men hellre det än nåt nerdummat skitspel á la konsolstyle... Sen kan du börja PVPa redan från dag 1... 20/06
Skicka en rättelse