Cryteks nästa stortitel har fem miljoner registerade användare i Ryssland.

#Crytek når stora framgångar i Ryssland med free-to-play-liret #Warface. Fem miljoner ryssar har registrerat sig för att få vara med i gratiskriget, enligt ett pressmeddelande. Spelet har också vunnit priset Runet Award som ges till dem som främjar ett ryskspråkigt Internet.

Spelare i Nordamerika och Europa kommer att få tillgång till Warface "inom en nära framtid" via Cryteks sociala gamingsatsning GFace.

[video=12863]

Så du menar dom finns bara där? Nej jag är inte dum, jag råkar bara tänka lite längre än vad du gör. Jag sa att det har inget med cod att göra för det är si och så, jag sa inte att dom inte finns där. Så om någon är dum är det väl du, med tanke på att... 29/11 Dom håller stenhårt på sitt språk i alla fall och tror tydligen att hela välden förstår vad dom säger. Jag förstår ungefär vad en del ord betyder, men fattar inte en hel mening. Jag spelar mycket Left 4 Dead (ettan) och det är mer ryssar i det spelet... 29/11 Ryssar... jag vet inte hur många matcher i Project Reality som blivit totalförstörda p.g.a att det sitter ryssar här och var som varken vill eller kan kommunicera. Jag är själv egentligen helblodspolack, men jag kan säga att ryssar i spel och på nätet... 28/11 Ahaa...tja, det går väl det också antar jag. Men jag har kommit ifrån det stadiet :( 28/11 Precis, vill att det svara vara som gamla skolans "siktande" ala quake/cs, var väldigt nöjd att Tribes 2 spolade just IronS :) 28/11 Jag föredrar den gamla skolans siktande ala CS/Quake, vi tycker helt enkelt olika. 28/11 Vet i tusan faktiskt, ryssarna har ju varit en svensk fiende bra mkt längre än andra länder. http://www.youtube.com/watch?v=P5ZX1T7qIug <-- they will come? 28/11 Såg ut som vilket fps spel som helst. Jag tappade lusten när jag såg roboten, vill inte ha nåt Mech Warrior spel 28/11 kan säga såhär angående iron sight vs ett sikte(speciellt med rekyl i vapnen) är det mycket svårare att lära sig patterns och skicklighet att aima med sikta istället för med iron sight. Dock har ju ironsight en fördel att trycka på mer än en knapp när... 28/11 Det gör dom ju. Alla sakerna finns ju för fan i CoD. Är du dum eller? 28/11
Skicka en rättelse