Så har då portarna öppnats för det otroligt eftertraktade öppna betatestet av #Enemy Territory: Quake Wars. Betaklienten du behöver när du säkrat dig en betanyckel är på strax över 800 MB, varför dess placering i vårt filarkiv är välkommen.

[fi=3431]

För den som tycker att [[BitTorrent]] är en kul grej och tycker att vårt filarkiv inte är bra nog kan kanske vår torrent vara ett intressant alternativ.

"Jag vill också ha en betanyckel!

Tack till Katana för detta #nyhetstips!
Jag har inte spelat nog för att göra en bedömning av hela betan men att köra en tank i detta spel är den sämsta "fordons-upplevelse" jag har haft i ett spel på väldigt länge. Det känns så fel att det börjar bli svårt att sätta fingret på vad det är som... 26/06 jag kan inte fixa beta nyckel =(.redmac ska jag säga varför ET QW har dåligt ljud.jo för att det är bara beta tästat.Det är inte hellt klara med spelet.=) 26/06 Du bör inte förvänta dig mogna spelare när nycklarna delats ut via fileplanet, och 30 000 till subscribers. Nivån på de flesta subscribers om man ser till fileplanet är väldigt låg, mängder med ungar. Sen att det finns vettigt folk är ju ett annat faktu... 26/06 någon som vill skänka bort sin nyckel :D? 26/06 Tjaa... Vart ska man börja. Ljudet är väl det som irriterar mig mest. Ljuden är riktigt dåliga. Vapnen känns mesiga pga ljuden ochvarför i hela helvete har man ett ljud när man träffar någon? Visell konfirmation och se att man gör skada på fienden räcke... 26/06 Ursäkta, men det där var ett väldigt dåligt argument eftersom en spelare enkelt kan byta klass och klara alla tre objektiven själv. Det som är viktigt är om det krävs en koordinerad attack av laget för att genomföra ett objektiv. Det tycker jag stämmer... 26/06 tycker spelet blir roligare och roligare desto mer jag spelar, visst lagg och andra saker plågar en men jag trodde heller inget annat, överbelastade servrar varav många av dom jag har lirat på ligger på andra sidan atlanten Var själv ett stort fan av... 26/06 Det är ett känt problem hos ID. Läste om det i IDs forum och tydligen så ska det ha nått med klienten att göra. Dvs en beta-bugg ;) Edit: Tänkte dunka upp en länk till er som lyckats få tag i en beta-nyckel. Jag vet inte om ni som jag har varit fundersa... 26/06 nu får ja fan riktigt damp snart ju ;/ när ja instalerar ET:QW och jag startar det så får jag upp "error during instazialiton" eller nått sånt :'( så någon här som vet va felet beror på och hur jag blir av med det. ska testa att ladda hem det igen nu,... 25/06 ja men det är fortfarande ignet nytt BF i alla fall sen om det är bra elelr dålig uppföljare kan ju diskuteras 25/06
Skicka en rättelse