Det hyllade actionäventyret överstiger försäljningsförväntningarna – en uppföljare är därmed så gott som garanterad.

Det hyllade actionäventyret #Dishonored har överstigit #Bethesdas försäljningsförväntningar och kommer därför bli ett mer permanent varumärke, i stil med #Elder Scrolls-serien, #Fallout och #Doom.

– Jag kan säga att Dishonored klart sålt över våra förväntningar. Det är särskilt coolt eftersom det är ett nytt varumärke som kämpar mot ett gäng väletablerade sådana detta kvartal, säger Bethesdas marknadsföringschef Pete Hines till Destructoid.

– Vi åstadkom riktigt bra siffror igen under den gångna helgen, både i affärer och via Steam, där Dishonored listades som bästsäljande titeln under helgledigheterna (USA har nyligen firat Thanksgiving). Dishonored har också sålt riktigt bra utomlands. Så vi är väldigt nöjda och uppskattar att fansen stödjer Dishonored och Arkane. Vi har helt uppenbart fått ett nytt varumärke, avslutar han.

Dishonored i en öppen spelvärld a' la Fallout.. G'Dääm! 30/11 DLC! :D 30/11 Det skulle vara riktigt fint med en uppföljare, hoppas bara dom inte gör för mycket skumt med spelets handling. Skulle kunna tänka mig att en uppföljare på ett spel som detta skulle kunna gå riktigt i botten av ett litet misstag i storyn. 30/11 Skönt att ett av de få spelutvecklarna som inte följer med strömmen och vågar vara innovativa får lite creds. alla Arkanes spel hör till mina favoriter. :) Kanske för att de håller arvet efter LGS vid liv. 30/11 Jag tyckte spelet var grymt kul men själva spelvärlden var fantastisk :) De designade flera olika kontinenter med olika seder, geografi, myter och legender och man fick inte ens sätta foten på dem än. Jag är grymt sugen på att besöka den oupptäckta, gig... 29/11 Dunno jag verkar vara ensam i att tycka att Dishonored var väldigt överskattat. Klumpigt gameplay och otroligt kort. Men men storyn var ganska bra. *awaits downrate* 29/11 Nej, inte fler Dishonored spel men gärna fler Arkane Studios spel! 29/11 När Thief 4 väl kommer så tror jag vi nog har en ny våg av "riktiga" stealth-spel framför oss. Nu när Sam Fisher har gått och kräkt ned sig, finns det ett stort sug efter dessa spel. "Dishonored" har verkligen inlett något bra. 29/11 Mycket möjligt, men ett väldigt bra "koncept-test" i såna fall! :) Jag utgick från att det skulle komma mer av Dishonored. Hade varit ett slöseri på en väldigt fascinerande värld annars. 29/11 Jag tror att Dishonored kommer bli ungefär som Assassin's Creed. Inte på designen eller storleken på serien, utan mera att första spelet är ett koncept-test, sen utvecklas det väldigt mycket därifrån. 29/11
Skicka en rättelse