Bethesda klargör att de ännu inte gett upp att få ut sina extraupplevelser till senaste Elder Scrolls-titeln till Playstation 3, men mer än så är oklart.

Snart kommer Xbox 360-användare få flyga omkring på drakryggar högt över #Morrowind-ön Solstheim, följt av pc-användarna, i och med #The Elder Scrolls V: Skyrim-tillägget Dragonborn. Men flera tillägg har släppts tidigare under året till de två nämnda formaten, men en och annan sitter i sin lilla stuga, framför sin lilla tv med en uppstartad Playstation 3 och undrar: "När är det min tur?". #Bethesda Softworks Pete Hines har via twitter svarat att du ångestfyllda inte ska ge upp hoppet.

– Ja. Vi fortsätter jobba på det. Och innehållet kommer till PS3. Kommer delge detaljer när jag har dem, twittelikvittrar Pete Hines förtjust.

Vi hoppas att tilläggen släpps innan jorden går under strax innan julafton, för ett släpp därefter vore tämligen menlöst.

Från företaget som tog tre år på sig innan de fick ut en stabil konsol, utan det s.k. Red Ring of Death... Även första Xboxen hade många problem, nä aldrig mer hårdvara från M$. 29/11 Många som gnäller på Sony har inte en aning om vad de pratar om, som vanligt. Det som blev hackat i år var konsolen vilket gör piratkopiering lättare, inte själva tjänsten PSN. (Både 360 och Wii har varit hackade i åratal). Och att fortfarande komma dra... 29/11 alla har vi våra små problem... var det inte nått Xboxspel som raderade sparfiler nyligen bara man spelade med nån som hade en mixtrade sparfil. låter inte så stabilt direkt, kanske antivirus borde ingå i Liveavgiften också? =) 29/11 PSN var ju nere nu tidigare i höst pga source code hackning eller något.. Någon grupp som fick själva patchnyckeln så de kan patcha konsolen hur de vill själv. Går ej att stoppa på något sätt 29/11 Sant. Blire konsol köp så blir det trogna microsoft som vinner 29/11 Börjar lukta Duke nukem om detta löfte. 28/11 Jo de behöver vi, jag betalade själv ca 350kr för 14månaders xbox live nu sist. Och kan säga dig att jag betalar hellre en summa pengar för att få allt att fungera så bra som möjligt. Än gratis och buggit å halvdana spelportar som PS3 användarna tyvärr... 28/11 Inte för att jag har en konsol. Men behöver inte ni xbox lirare betala för att köra online ;) 28/11 Är själv en xbox/PC spelare men tycker fan synd om er PS3 användare... Skyrim där sparfilerna fuckaar upp och DLC aldrig kommer, CoD releaser där spelet inte ens är spelbart för många, där de hänger sig med mera. CS:GO som aldrig tycks släppas och inte... 28/11
Skicka en rättelse