I Baldur's Gate-nyversionen finns en nyversion av introt från Baldur's Gate. Ett intro du kan beskåda här och nu.

Igår släpptes #Baldur's Gate: Enhanced Edition och de som inte haft trassel med att få ner liret har inne i spelet kunnat beskåda en nyversion av introt från originalet. Det är samma inte helt snälla riddare som gör inte helt snälla saker mot en person som mot all förmodan skulle vara ond, fast omtecknat, nytecknat och med något högre upplösning. Ta dig en titt på den nya varianten nedan, varefter du tar dig en titt på den gamla varianten nedan-nedan.

Har du fått möjlighet att pröva på #Overhaul Games skapelse, och om så vore fallet, vad tycks? Införskaffande av liret sköts via spelets sajt.

När det kommer till PC så beror det helt och hållet på vad man har för hårdvara, bara för att mitt spel funkar utan problem så innebär det inte att andras inte gör det. Jag har haft problem med både Icewind Dale och Baldur´s Gate och detta gjorde att... 29/11 Jag spelade BG1 på XP utan några problem alls så vet inte vad det skulle vara för stora problem med krascher. Introt såg ju verkligen fult ut, slottet i början t.ex. såg kantigt ut och dom tog bort ett par essentiella delar från originalet utan någon... 29/11 Sluta grina. Lite konstigt dock, de andra filmklippen är faktist väldigt bra, undrar varför introt är sämre. 29/11 [quote=PcGamer] För mig fungerar Tutu ypperligt på Windows 7. Tror nästan jag föredrar Tutu framför enhanced edition. 29/11 Bara för man inte ser det innebär det inte att det är en förbättrad version. Kan hända att man inte ser några direkt grafiska skillnader men med tanke på hur gammal den här motorn är och att den har stora problem med dagens datorer så måste de lagt ner... 29/11 Varför ändra så mycket??? Originalet är fortfarande MARKANT bättre på alla sätt! 29/11 Instämmer, kändes inte alls lika maffigt som originalet, trodde de skulle förbättra det (som Sony gjort med sina HD-samlingar) inte försämra det. Men som tur var finns det ju en hel del som är duktiga på att göra mods till spel, kan tänka mig att detta... 29/11 Gillade inte heller det nya introt. Visserligen petitesser, men ändå viktiga för helhetskänslan: Borttagna storyelement och det bästa röstskådespeleriet i introt borttaget. Musiken är för lågt mixad relativt ljudeffekterna. Mer "tecknad" i känsla. Efter... 29/11 Håller med föregående. Det gamla introt var mycket bättre. Sedan, varför så mycket blod efter fallet? 29/11 inhandlade faktiskt BG1-2 och resten till det plus IceWindale1-2 här om dagen :) 29/11
Skicka en rättelse