Färsk trailer skvallrar om multiplayeraction i London-miljöer.

#Brink blev inte den succé man kunde ha förväntat sig från skaparna av #Enemy Territory: Wolfenstein men det sålde ändå tillräckligt bra för att inte ge #Splash Damage ekonomiska bekymmer. Nästa spel röjdes idag, genom filmsmakprovet på #Dirty Bomb, som verkar gå samma actionbetonade väg som tidigare titlar.

[video=12997]

Medan filmen inte röjer så mycket mer än att det rör sig om multiplayerfokus ser vi också London-miljöer. Namnet Dirty Bomb syftar på en bomb som inte bara innehåller sprängämnen utan även kemikalier som kan ge sekundära skador så vi kanske kan vänta oss ett scenario med terrorister. På den officiella hemsidan benämns spelet som en "PC multiplayer shooter" så inga andra plattformar verkar aktuella i dagsläget. Vi noterar också att Brink inte ens nämns i sammanhanget, bara Quake Wars och Enemy Territory.

kommer fan inte röra detta spel med en tång ens, inte efter Brink. 30/11 Om du läser lite mellan raderna så menade vi att folk dömer ut spelet pga. Brink och glömmer de gamla godingarna som Splash har pysslat med innan. Och allvarligt talat, du verkar hoppat på "hattåget" rätt snabbt med. 29/11 Ja men vadå, det är ju ingen som sa något illa om ET alls? Men alla chanser för att kalla andra puckon tas! Det där är ju tröttaste upprepningen på alla svenska spelforum. Och i samma andetag hyllas Quake som super hardcore och tufft när det i själva... 29/11 Brink var på release absolut ren skit - senast för 20 minuter sedan, exakt samma skit. Det nämns ofta att diskussioner gällande "konsolifiering" blir ett hatkrig, men det är ju å andra sidan inte så konstigt när båda parter betalar fullpris för ett spel... 29/11 Precis, det hade sina problem. Vad jag försökte säga (var kanske inte tydlig nog) är att grundkonceptet inte var dåligt, hade man lagt tid på att fixa menyer och allmänt PCifiera det så hade det blivit ett helt okej spel. När det fungerade (inte CTDade... 29/11 Jag gillade också W:ET, men Brink för PC var verkligen ingen höjdare. Det var alldeles för konsolifierat, med mushatande menyer, en fov på 50 och vapen med spridning över halva skärmen. Sen var det även dålig AI på bottarna och som du nämnde, buggigt.... 29/11 Tror nog folk blivit för dumma bakom sina konsoller och klarar inte av så kompliserade objekt som Wolf: ET/RTCW hade, plantera bomber i cs och jaga flaggor i BF verkar vara gränsen för vad folks inteligens klarar av, och i ingen av ovanstående titlar... 29/11 Att folk ska vara så skeptiska.. Wolfenstien: ET lätt ett av de bästa MP spelen jag spelat. Quake Wars var helt okej det också men har aldrig gillat "quake världen" så mycket. Brink var ju inget dåligt spel i grunden utan drogs ner av buggar och att fol... 29/11 Tror det kommer gå tveksamt bra detta... 29/11 Kul med ett PC exklusivt multiplayer FPS baserat på en NY IP, inte ofta man ser det. 29/11
Skicka en rättelse