I Slingshot kämpar du tillsammans med en Triad-medlem mot utomjordiska styrkor, och i gengäld får du tillgäng till rymdprylar av rang.

#Xcom: Enemy Unknown mottogs med öppna armar av stora delar av spelcommunityn, och därmed kan det säkerligen glädja en del att mer innehåll närmar sig. Fjärde december släpps Slingshot-tillägget som låter dig kämpa tillsammans med Triad-medlemmen Zhang där du i gengäld får tillgång till läckra rymdprylar. Priset på 60 spänn uppges erbjuda några timmars rent gameplay för en genomspelning, fördelat över tre uppdrag.

Det har ju kommit en patch, som fixar de värsta buggarna. De enda som jag märkt av nu är *Teleporterande fiender *Forsningsmenyn hoppar runt i huvudbasen *Fiender spawnar under kartan *Det är möjligt att gå minus på att handla i Grey Market 02/12 Någon som vet om det kommer en patch planerad i samband med att denna DLC släpps? Helst skulle jag nog se att de fixade BUGGARNA innan jag lägger några pengar på nytt content. Fixa spelet så att det funkar först, SEN är det läge att börja fundera på eve... 02/12 Jag håller med, en DLC med typ 20 nya kartor hade varit bättre än detta, gillar inte att Egypten ser precis likadant ut som Norden och Indien... Det behövs mer kartor! 01/12 Jag är lite skeptisk, skulle hellre se en rejäl dlc med mer content och gear, kanske t.o.m en riktig addon :) Ett bra men lite tunt spel som behöver mer "ingame content" för att bli perfekt för min smak. Vi får se vad tiden utvisar. 01/12 Ser jag fram emot rejält. XCOM blev inte helt oväntat ett av årets mest spelade spel för mig. 01/12 Gah, jag som hoppades på ett Terror from the Deep DLC. Men det här blir nog gött, 60 spänn verkar billigt då Firaxis vet hur man ska hantera DLC tycker jag :). 30/11 Man får inga nya grejor, man får bara tillgång till att forska fram Blaster Launchern på ett "enklare" sätt. 30/11 Skulle vara kul att se vad för nya grejor man får. 30/11 Gött! 4/12 markerat i kalendern! 30/11 Allt tillhörande XCOM: Enemy Unknown är ett givet köp! 30/11
Skicka en rättelse