Det har tisslats och tasslats kring tredje Bioshocks boxart ett tag. Nu vet vi äntligen hur den ser ut. Strax vet också du.

Facebook har #Irrational Games ihärdigt teasat det slutgiltiga omslaget för #Bioshock: Infinite. Nu är tiden äntligen mogen att visa upp konstverket. Spelet med högtflygande planer – både faktiska och metaforiska – släpps i slutet av februari.

http://imgur.com/vIzl9 10/12 "Shock" i "Bioshock" - har en metafysisk innebörd och ska reflektera något som går i kras, eller upplöses, som samhällsordningen eller samhället. Jag tror de kommer knyta ihop tråden någon gång i framtiden. 03/12 Att man bara får rösta "bu" eller "bä" -.- Boxarten ser ok ut, men jag tycker att den borde innehålla mer saker som sammanfattar spelet bättre. Typ en bild på tösabiten och kanske något mer som tydligare avslöjar att det faktiskt utspelar sig i himlen... 03/12 Om nånting så ser ju Booker jävligt badass ut :) Börjar bli lite trött på silent protagonists så det ska bli skönt med en med röst. Hoppas att han blir en intressant karaktär med. Som box art hade jag nog hellre sett nånting mer inspirerat av gamla amer... 02/12 Ken Levine har lovat att det kommer kopplas samman under spelets gång. 02/12 En brinnande amerikansk flagga? En femma på att högermedia 'over there' kommer kacka i brallan av upprördhet, nån som sätter emot? 02/12 Intressant detta, jag själv går aldrig runt och tittar/läser på fodralen i butikerna som jag ser en del gör, då jag aldrig skulle få för mig att spontanköpa spel dömt av dess cover. men skulle vara kul att veta hur mycket mer kopior man får sålt tack... 02/12 Okej, den var ful, och tråkig, generisk, action orienterad. Ska den beskriva spelet så får jag inte mycket sagt till mig. 02/12 Han borde ha en handlebar mustasch. 02/12 Den är inte ful, men har sett snyggare 02/12
Skicka en rättelse