Skådespelarna bakom Daryl och Merle Dixon kommer att återupprepa sina roller i Activisions fps-tolkning av The Walking Dead.

#The Walking Dead: Survival Instinct, fps-spelet från #Activision, får förstärkning i form av Norman Reedus (bilden) och Michael Rooker från tv-serien som åter gör rollerna som Daryl och Merle Dixon. Spelaren kontrollerar Daryl.

Historien utspelar sig innan händelserna i tv-serien och berättar om hur bröderna Dixon försöker nå "tryggheten" i Atlanta. Det släpps under nästa år till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Återstår att se hur mottagandet blir i jämförelse med #Telltales hyllade episodepos, som tidigare i veckan fick högsta betyg av FZ.

Härligt! När vi ändå pratar om zombies, hoppas på ett LFD 3 någon gång framöver. Till nya Xbox kanske? 05/12 Hoppas det inte blir hjärndöd action (höhö) utan mer survival inriktat, vore tragiskt om man slaktar 400 zombies per nivå då det skulle inte direkt kännas som The Walking Dead. Skönt att skådisarna ska stå för rösterna, vet inte om Norman Reedus har tid... 03/12 Gällande det du säger om tv-serien: Tro fan det! Och nuvarande säsong var ju fantastiskt mycket bättre än den innan. Så stoppar de mitt i ett jävligt intressant sjok. Jag blir så sanslöst pissed off! Raoaowu! 03/12 Skulle vara komiskt om det blev en såsig actionshooter. Hoppas på inskränkt hillbillyesk ultrarasism och zombieduckning, så att det går i linje med serien. Ang. tv-serien, satan i gatan vad drygt det är att vänta till Februari för att få upplösningen... 03/12 Coolt! Blev lite sugen nu. Daryl är ju seriens bästa karaktär enligt mig 03/12 Kan bli bra, kan bli dåligt hoppas på det bästa 03/12 Telltales Walking Dead är en av de mest inlevelserika upplevelserna jag har varit med om, oavsett medium. Om ni tycker att det har för dåligt gameplay för att klassas som spel (vilket jag inte håller med om) så kan ni väl se det som något annat istället... 02/12 Yay... zombies under 2013 också! Älskar zombies. Dead island riptid och detta då.. najs. 02/12 Jag fann gameplayen i Telltales Walking Dead otroligt bra, man var inte riktigt beredd på vissa saker och man behövde göra beslut väldigt snabbt. Helt enkelt väldigt gripande gameplay. Men förstår inte varför diskussionen ens kom upp. 02/12 Fast nu är det ju spel vi snackar om spel ska ju ha gameplay också... Att få fullpott utan något som helst riktigt spelande är skandalöst och i still med operation flashpoint skandalen 02/12
Skicka en rättelse