Valve invaderar ditt vardagsrum med ett gamepad-vänligt gränssnitt.

Valve introducerade sitt Steam Big Picture-läge i mitten av september och beta-versionen har finslipats sedan dess. Nu är dock det gamepad-vänliga gränssnittet redo att invadera ditt vardagsrum. Man firar släppet med en rea på handkontrollsanpassade spel med upp till 75% rabatt.

Om ryktena stämmer är Valve också på väg att utveckla egen hårdvara, som lär matcha Steam Big Picture, men det rör sig förmodligen inte om någon konsol. Snarare tyder de obekräftade uppgifterna på att de vill pensionera tangentbord och mus till fördel för någon mer innovativ kontrollmetod för pc-spel.

Jag förstår hur du tänker - dock är det så att det kan dumpas funktioner som man kunnat önska sig i spel bara för att det ska bli möjligt att spela på smidigt sätt med handkontroller. (Själv spelar jag inte alls med handkontroller..men skrämmande nog... 04/12 Äpplen och Päron. Själv spelar jag faktiskt hellre med mus/keyboard än en handkontroller. Dock håller jag med om att ratt gör sig bäst. (tycker mest bara att såna prylar står ivägen när man inte använder dom dock.) 04/12 Tyckte det var smidigt och det fungerade bra. fast aav någon anledning är console bindat till "ö" så varje gång skrev ett ord med ö i så kom den upp -.- 04/12 Skrotning? De ger valmöjligheten till att uppleva sitt steambibliotek, inte bara framför datorn. Utan även i soffan. Finns en hel del local/splitscreen spel som kan vara kul att spela med en polare/partner. Samt så kan jag hålla med andra poster angåend... 04/12 Inget för mig. 04/12 Fast detta är väl en högst personlig åsikt? Finns det något som är "sant" i en sån här fråga? Jag anser att nästan allt förutom vissa fighter- och racingspel (som helst ska spelas med arkadstick och ratt) ska köras via tangentbord och mus. Shooters, som... 04/12 Som jag längtat... 04/12 Jag tycker det är lite ironiskt hur folk tycker att tgb+mus är klart överlägset på alla sätt och vis men sen erkänner man att handkontroll är bättre när det gäller nästan allra genrer förutom shooters (vilket är sant). Min definition är att handkontroll... 04/12 Det är en bra tanke men måste påpeka att ett enda lite ord förstör det du vill säga. OP: Både tb+mus och kontroll har som folk sagt tidigare sin egen plats. Sen håller jag med om att PCn just nu är så långt före konsollerna (har både xbox360 och PS3)... 04/12 Och för STAR WARS KINECT är det KINECT som gäller. Varför George Lucas, varför!!?? 04/12
Skicka en rättelse