Den obligatoriska systemuppdateringen alla tidiga Wii U-ägare påtvingas kommer finnas med direkt i konsolen från och med nästa år.

Just nu tvingas alla nyblivna Wii U-ägare tanka hem en obligatorisk systemuppdatering som lägger till Miiverse, Nintendo Network och andra internetfunktioner till konsolen. Uppdateringen kan ta flera timmar ifall du har otur, men nu meddelar #Nintendo att Wii U-konsolerna från och med våren (omkring mars) kommer att levereras med patchen färdiginstallerad.

Informationen kommer från Nintendos USA-chef Reggie Fils-Aime, som snackat Wii U-lansering med branschsajten Gamasutra. Nintendos huvudchef, Satoru Iwata, bad nyligen om ursäkt för dag ett-uppdateringen.

De hade uppdateringar även på wii så det här är inget nytt. Förstår inte heller vad folk gnäller över. Speciellt när man kan spela och göra annat under tiden uppdateringen laddas ner. Det är bara när den installeras man inte kan göra ngt med den. Hemskt... 05/12 Varför är patchar sån jättegrej för Nintendo? Det är ju hela tiden på PS3 och Xbox. Bättre dom bygger ut sitt system så det klarar anstormning. Dom e visst lite gröna på det här med online. 05/12 Exakt. Bor på teneriffa och har 4.5 mbit download, ni som skryter om att det tar 15 min och säger att det är la ingen big deal räkna ut hur många timmar det skulle ta för mig. 05/12 Det är skillnad på internet och svenskt internet ;) Jag tror inte uppdateringen är sånt stort problem här, men i länder med dåligt internet så kanske det går snabbare att vänta till i vår än att påbörja uppdateringen? 04/12 Internet i ett Nintendo, skulle inte tro det va! 04/12 Wow vad farligt att ladda ner en uppdatering. Det tar max en timme att göra detta. MAn kan knappast kräva att Nintendo ska ta tillbaka alla konsoller de redan packat ner och skeppat bara för att slänga på en uppdatering. Det får folk själva göra. När... 04/12 Spelat Wii U i 2 dagar utan uppdateringen, gjorde den dock igår kväll vilket tog ca 15min. Inga timmar här inte! 04/12 Fast den är ju inte obligatorisk?! Jag spelade i 2 dagar utan internet på min konsol. Fungerade hur bra som helst att spela både ZombiU, Nintendoland och New Super Mario Bros U. Den blir ju bara "obligatorisk" om man kopplar upp sig mot nätet ;) 04/12 Priceless. <3 Nintendo (ironi) 04/12 Det tar så lång tid för Nintendo själva att tanka ner patchen och skeppa den med? 04/12
Skicka en rättelse