50 procent större värld vilket innebär hela Colorado, nya karaktärer, klanfunktionalitet och mer därtill.

Zombie-mmofps:t #The War Z har nu tagit sig in i sin officiella betafas efter att ett antal veckor varit igång i alpha-format. Detta innebär att de 500 000 spelarna ges tillgång till hela Colorado (50 procent större värld), nya spelbara karaktärer, nya klanmöjligheter (chatta, markera och tagga) och nya prylar tillgängliga för köp via ingame-marknaden.

I officiella forumet går att utläsa att omställningen innebär att all statistik, alla föremål, alla karaktärer (förutom klanledare) och allt ingame-guld återställts. Dock får de som förbokat 10, 15 eller 20 amerikanska dollar omvandlat till ingame-guld beroende på om de förköpt Survivor-, Pioneer- eller Legend-nivån. Alla spelare kommer även få lite extraprylar som senare förköpare inte kommer få tillgång till, ja, för att gynna dem som hängde på från början.

Underbart spel, och jag spelar både WarZ och DayZ. Dagens patch va helt underbar! <3 07/12 Han är garanterat en arg 14 åring som inte lärt sig hyffs, och om det vore så att han är äldre än 20 så bör han tänka om sitt beteende för det är likt småbarns. Han tror han vinner på att förolämpa/ kränka folk men gör bara bort sig gång på gång. 05/12 Förstår inte folks problem med att nu detta är ett "panik moddat" War Inc. Vad spelar det för roll när det är kul att lirar och spelet kostar enbart $15. Slöseri med energi att klaga på detta spel tycker då jag. Men som sagt gillar man inte så skit i... 05/12 På vilket sätt är arma-motorn handikappad? 05/12 Nej, du har inga "sympunkter" alls. Du försökte förolämpa personer som gillar CoD spelen, och sen är det uppenbarligen något fel på Crysis? Har ingen aning om vad du snackar om. 05/12 Dravel? Prata för dig själv. Jag klagar inte för att klaga, jag kom med sympunkter varför WarZ suger elefantballe. Till skillnad från ditt inlägg. 05/12 Vad är det här för jävla dravel? Måste ni alltid jämföra allt med CoD osv? Folk som klagar bara för att klaga, ugh. Spelar både War Z och DayZ. Förstår inte hur någon kan säga att DayZ är bättre, menmen. Båda spelen är värda att införskaffa. 05/12 WarZ är inget att ha. Bortkastade pengar. Vill ni spela zombie survival så vänta på DayZ standalone. Enough said. 05/12 Med CoD generationen menade jag att idag så förväntar alla yngel att allting blir serverat. Man behöver inte tänka och spelen är som en kedja av quick time events. Och det är fan inte roligt och det förstör utvecklingen. Dessutom, bara för att du inte... 05/12 WarZ är ett roligt casual spel man spelar när man inte har något bättre att göra.... Inget spel i hela världen kommer aldrig kunna slå känslan man fick när man hörde någon öppna en cola bakom sig eller bara hosta :-) 05/12
Skicka en rättelse