Bioware tror att stora känslor kommer flöda i nästa story-dlc till Mass Effect 3.

#Bioware storsatsar på nästa story-dlc till #Mass Effect 3. Seth Greens Joker kommer tillbaka och hela åtta personer arbetar med manuset. Däribland flera nyckepersoner från grundspelet. Dlc-paketet utvecklas hos Bioware Edmonton, som har skött utvecklingen av hela scifi-trilogin, till skillnad från Omega som skapades av det sekundära teamet på Bioware Montreal (värt att notera är att Montreal-teamet sköter utvecklingen av #fjärde Mass Effect).

Seriens kompositör Sam Hulick gör comeback efter att varken ha jobbat med Leviathan eller Omega.

– Vad jag gör just nu: jobbar med ett icke-utannonserat Mass Effect 3-dlc, skriver han i ett tweet och tillägger att musiken kan komma att väcka enorma känslor.

– Stor potential för tårar.

Enligt rykte kommer dlc-paketet fokusera på Citadel.

Gör det, jag blev nästan lite blöt i ögat av slutet 08/12 Ajfan.. måste spela igenom det då. Det buggade sig rejält för mig och gjorde sparfilerna korrupta så jag sket i det :( 08/12 Den stora majoriteten har nu accepterat slutet och kommer inte bojkotta framtida BioWare-spel eller på andra sätt protestera mot det, därför är övrigas åsikt inte av värde FÖR DEM("dem" syftar på BioWare och inte mig...). 05/12 Stort potential för tårar... jag gissar att de dagen innan release kommer avslöja att det är Hepler som skrivit manuset. 05/12 Eh, det är inte bara jag som ogilla Extended Cut. Fint att du tycker att min åsikt inte har något värde bara för jag inte tillhör majoriteten, ett land där du är statsminister är säkert allting toppen. 05/12 "Tårar"?? Snacka om hybris. 05/12 Nej, de kunde inte ha skippat det, din åsikt är inte över huvud taget av värde för dem när majoriteten accepterade Extended Cut. 05/12 DLCna utspelar sig under perioden INNAN du attackerar Illusive Mans bas varav bevarar storyn till den punkt du väljer att köra igenom slutet igen om du så önskar. Om DLCna utspelade sig efter slutet så är det en annan femma. 05/12 Härligt att Sam Hulick håller på, han och Jack Wall gör fantastisk musik. Måste tillägga att musiken är extremt bra genom trilogin. Clint Mansells "Leaving Earth" är den enda låten som lyckats framkalla en tår hos mig i ett spel. Fast så kan det ju inte... 05/12 var väl den idiotiska anledningen. 05/12
Skicka en rättelse