Under december månad får du nöja dig med alla andra spel som finns i hela världen, hack'n'slash-utmanaren öppnas för alla först 23 januari.

Det var tänkt att #Grinding Gear Games skulle släppa in allmänheten i free-to-play-hack'n'slashet #Path of Exile i och med en öppen beta redan någon gång i december. Så blir inte fallet eftersom det trots diverse rykten är människor som jobbar med spelet, människor som är otroligt sugna på att fira ledighetsmöjligheterna med sina nära och kära. För att säkerställa att det finns tillräckligt med människor för att stötta den öppna betan drar betan istället igång 23 januari, i samband med version 0.10 samt att alla karaktärer blir till snömos.

Äntligen något tidsfördriv! Sålde mitt D3 för längesen, hypat till max men bara besvikelse när jag lirade det. Bara att stödja PoE så mycket det går. 29/12 Kan säga att det är ett riktigt bra Hack'n'slash spel, ni som blev besvikna på D3 kommer nog gilla det här då det är mer likt D2 än D3. Ni kan få tillgång till betan via deras hemsida för 100kr, pengar som utan tvekan är värda att lägga till ett spelför... 06/12 Blir kanske att pröva detta om hack 'n' slash behovet hör av sig innan Grim Dawn släppts.. 06/12 Jupp, men man har iaf 3 sidor i sitt stash från början så det går att klara sig utan att köpa iaf. Även om det alltid är bra att ha fler sen. 05/12 Stash kan ju vara ganska viktigt tycker jag, att man får plats med grejer. Plugy modden för Diablo 2 är grymt skönt att ha. 05/12 Sweet, hade helt rätt med andra ord. Även om det hade varit skamligt ifall man behövt betala för "extra gore" <.< 05/12 "There is no catch at all, once you download the client you are free to play for as long as you like, with no charge. The purchasable perks do not convey any gameplay benefit, but help you create a unique look for your character and its fighting style.... 05/12 Det blir det så som jag förstått. FtP med mikrotransaktioner om jag inte minns fel. Tror dock att mikrotransaktionerna skulle vara kosmetiska eller convenience i sin natur, snarare än att ge överlägsenhet i gameplay. Där kan jag ha väldigt fel dock. 05/12 Ser ut att bli bra mycket bättre än D3s DRM-flopp! 05/12 Ja, det är F2P. 05/12
Skicka en rättelse