Massa snack om Peter Molyneuxs gudaspel och en naggande god videosekvens.

Med ett par veckors lagande av #Curiosity bakom sig har Peter Molyneux och hans studio #22 Cans börjat arbeta med #Project Godus på allvar. I ett dryga tio minuter långt videoklipp från kontoret får vi möta några av utvecklarna och även se en första glimt från en tidig alpha-version.

Spelet annonserades som ett Kickstarter-projekt för två veckor sedan och med lika mycket tid kvar saknas mer än hälften av pengarna, £234 000 av £450 000, vilket oroar Molyneux. Kanske kan videon och skärmdumpen (i rubriksbilden) från en strid få fler folk att strömma till. Vi avslutar med ett par ord från Peter Himself.

– How can people not be exicted!?

Kan rekommendera Yogcasts Live sändning med Peter som Prodot nämnde ovan. Se den så kanske ni förstår varför han än idag har ett förtroende hos många trots alla brutna löften. Yogscast Christmas! - Lewis, Simon & Peter Molyneux (http://sv.twitch.tv/yogs... 08/12 Molyneux verkar vara en riktig mysfarbror! Hur kan man inte vilja stödja hans spel? :) 08/12 Har faktiskt inte gillat de flesta spel som han varit involverad i, men det är ju mer en smaksak än något annat. håller fullständigt med om att man ska se honom som smått excentrisk när han är på tapeten i artiklar eller filmklipp dock :) 07/12 Vill passa på och tipsa på om att Molyneux kommer att hälsa på yogscast ikväll! Här är länken: http://www.twitch.tv/yogscast Tänkte det skulle vara passande just här när Molyneux och hans spel är aktuellt här! 07/12 Lavalampa hade dom! Smak och stil verkar dom ju ha iaf! Hade jag haft pengar hade jag lätt skjutit in. Stötta Peter, älskar du inte honom iaf lite har du fel. 07/12 Tydligen många som tycker lika dant. För du har fått ett par tummar upp :b 07/12 http://www.metacritic.com/game/pc/black-white http://www.fz.se/artiklar/recension/20010424/black-white http://www.fz.se/artiklar/recension/20051014/black-white-2 http://www.ign.com/games/big-metal-box-2/pc-3897 07/12 Vem han än är så får han väldigt många artiklar skivna om sig iallafall. 07/12 "oooh snap o.O!" :). Behöver nog inte säga mer. 07/12 Som jag förstått det har de haft fullt upp med ett annat spel som haft en del strul sedan lanseringen. Själv bryr jag mig föga om hur deras kontor ser ut, det enda som är väsentligt för mig är slutprodukten. Många verkar tro att Peter är hur rik som hel... 07/12
Skicka en rättelse