Det snackades om Bioshock till PS Vita redan på E3 2011. Men om det blir verklighet eller ej är inte Ken Levines beslut.

Ken Levine är fortfarande väldigt sugen på att göra ett Bioshock-spel till PS Vita. Men beslutet ligger inte hos honom.

– Gällande Vita, det är upp till affärsmännen hos #Take-Two och affärsmännen hos #Sony att reda ut. Förresten, vad händer vid de här affärsmännens diskussioner? Tack och lov är jag inte en del av dem för jag sålde mitt företag för länge sedan.

Han tillägger:

– Det är något jag fortfarande är väldigt intresserad av.

Redan på E3 2011 pratade Levine om ett Bioshock till PS Vita. Den som väntat och längtat sedan dess lär tvingas fortsätta göra det.

Håller med helt. Gör spelen till Vita istället för att göra spel av konsoll/pc spel som är gjorda för att spelas på en stor handkontroll eller mus/tgb och sen försöka kopiera det till Vita:n. Skit i det, gör egna spel till Vita helt från grunden. Som... 09/12 Så så. ingen poäng med att sprida ignoranta lögner. 09/12 Tycker personligen att det är fel att göra spel som cod ac3 å resistance dom funkar ok men passar inte ricktigt vitan tycker jag. Utan gör vita spel till vitan som kan levera 100% eller ps2 hd titlar eller spel som funkat bra på pspn men med bättre graf... 09/12 Ha ha pc ska man inte tala om köpte bioshock till min nya pc funka hur bra som helst förutom att mitt ljud kort inte funkade med just det spelet gick aldrig att fixa. 09/12 Ja nu förtiden är det mycket spel som kommer till vitan + en del spel som ochså kan köras på vitan. Tips på spel som inte är nya vita spel är psp: persona 2å3 FF4 Trails in the sky Pixel junk monsters & Patchwork heroes några psp spel jag har på vitan... 09/12 Är det tekniskt sett rasistiskt att tycka om Vita? 09/12 Redan ettan var ju konsolskadat. Har du testat att spela det till PC på senaste? Muskontrollen är helt jävla fuckad. Det är så illa att det knappt är spelbart. Faktum är att det INTE är spelbart utan att hacka en massa i spelets .ini filer. 08/12 Eftersom ämnet i fråga är "Bioshock", det kallar jag ett storspel, och undrade om det fanns andra för PS Vitan, eller om de är avskalade "små" varianter av de större spelen. 08/12 Definiera "Stor-spel"? Vita har en hel del riktigt bra spel, bland annat Persona 4 Golden som enligt mig är väldigt stort spel :P En enda genomspelning beräkna 80 timmar minst. Men men har ingen aning om vad du syftar på stor-spel så. Antar att du dock... 08/12 Haha okej Sherlock, gav dig visserligen inte en tumme ner men, men vad spelar det för roll, din logik är ju vattentät då jag självklart bokstavligt talat menade att ingen äger ett ps vita, herp derp ´,D. 08/12
Skicka en rättelse