Släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 med ett än så länge okänt släppdatum.

Under natten pågick årets Video Game Awards och den kanske hetaste hardcore-nyheten som det stoltserades med var tillkännagivandet av #Dark Souls II. Återigen utvecklas det av #From Software, ges ut av #Namco Bandai och denna gång släpps det till pc, Xbox 360 och Playstation 3 samtidigt. Tänk vad en namninsamling för #Dark Souls kan leda till.

Huvudmannen bakom föregångaren samt #Demon's Souls, Hidetaka Miyazaki, tar denna gång ett steg tillbaka men hjälper till utifrån en handledarroll. Istället är det Tomohiro Shibuyo som blir det officiella namnet bakom spakarna.

Denna gång får du stifta bekantskap med en ny hjälte i en helt ny story med samma hatälskade supersvåra gameplay. Mer information har utlovats närmsta månaderna och medan du väntar är det bara att beskåda premiärtrailern genom att klicka dig till 2:26 i klippet nedan.

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:arc:episode:gametrai...
Video Game Awards 2012

Tack till Penix.se, pantsu, Discobubba, jocksson för detta #nyhetstips!
Om det blir nu co-op eller inte kanske de skulle va trevligt :). "Die together with your frinends edition" ^__^! 10/12 Gode gud var det där en Seguleh i filmen? Och med bara ett streck på masken? Denna gång är det kört på riktigt. 10/12 Knappast förvånad efter att Dark Souls fick sånt genomslag i väst. Gentemot det kanske mindre kända Demon's Souls som tog år och dagar innan det ens lanserades i Europa (utgivarna i väst trodde inte den relativt öppna världen och svårighetsgraden skulle... 09/12 Värt att notera dock, Annanaz är att det var också den sämsta porten någonsin, om några år ser det antagligen bättre ut genom en emulator än vad PC version gör out of the box. När en person kan koda en patch inom några timmar till deras port så är något... 09/12 Tror det har mer att göra med att From sa vid flertall tillfällen att porten skulle vara usel. Sen har folk mage att klaga på dem för en dålig port. 09/12 Det där såg sjukt bra ut, gillar verkligen "art direction" på den rullen. Skulle (nästan) hellre vilja se in film i still med Beowulf baserat på det där! Ang spelet så hoppas jag att dom kan ösa in lite mer pengar denna gång för högre bilduppdatering,... 09/12 efter en miljard timmat i demons souls och även dark souls så trodde jag att jag hade förlorat hoppet om något nytt. men nu känns livet värt att leva igen! GOD BLESS YOU DARK SOULS! 09/12 Underbart! 09/12 Hur underbar nyhet som helst, dock hade jag nog gärna velat se nästa spel i serien till nextgen. Men det går väl bra de här med antar jag :) 09/12 Kul att se hur alla fanboysen här inte tycker att det var en dålig PC port bara för att det finns mods som fixar det som ANDRA har gjort. Vet inte om jag skall skratta eller gråta... 09/12
Skicka en rättelse