Ny film förklarar att Naughty Dogs mycket lovande postapokalyptiska äventyr släpps fem månader in i 2013. Stämningsfullt så det förslår.

#Naughty Dog arbetar för tillfället stenhårt på #The Last of Us, en postapokalyptisk titel med moraltunga och etiska val i överflöd. I och med fredagsnattens VGA-mässa dök en ny fräsig film upp, där det görs klart att spelet släpps i maj. Filmen är USA-fokuserad, så släppdatumet satt till sjunde maj gäller troligtvis Nordamerika i första hand. Släppet här lär dock ske några dagar därefter.

[video=13080]

Okej, låter ju trevligt 0.o Nåjo, visst skulle det vara kul det också, och Naughty Dog skulle antagligen kunnat göra det bra, men zombisarna har ju i alla fall en intressantare story än "de var ett virus" som det annars brukar vara. Vet inte vad annat... 10/12 Jag har spelat "I am Alive" och jag gillar det starkt, det är framförallt, helt klart värt de ~100 kr som det kostar. Det är långt ifrån perfekt och storyn är inte fantastisk, men det är ett gripande spel som Iaf för mig var ganska mentalt påfrestande,... 10/12 Ah, har du annars spelat "I am Alive"? Undrar om de vore värt att skaffa, finns ju inte så många spel i huvudtaget som vill ge en mera... realistisk vinkel på en post-apokalyptisk värld, så funderar om man skulle skaffa ändå. Men men, det beror ju på... 10/12 Shiiiit, vilken vår vi får. Detta och GTA V (släpps väl förmodligen oxå i maj). 10/12 Jag håller med om att "I am Alive" kunde ha gjorts bättre, men man får ta med i beräkningarna att det var en hel del strul under utvecklingen av det och är trots det, imo, långt ifrån ett dåligt spel. Jag är fortfarande helt övertygad om att Naughty Dog... 09/12 Däremot så gjorde "I am Alive" det inte värst bra, så länge Naughty Dog gör det hela bra och trovärdigt så är de väl inget problem i slutändan? 09/12 Slår vad om att Joel dör i slutet. :P Verkar sjukt nice i vilket fall som helst :) 09/12 Det enda jag sett/läst om The Last of Us är egentligen gameplay-videon från e3 då jag undviker det här spelet så mycket jag kan eftersom jag tror att det blir bra, så jag levde på hoppet om att få ett survivalspel utan "zombies" inblandade. Jag förstår... 09/12 Att det skulle ha "zombies" var känt redan från början, så inget att bli förvånad över. Och de kommer inte att avsluta spelet med "OMG DE VAR ZOMBIES HELA TIDEN!" utan dessa varelser kommer att vara där från början. Sen är de inte övernaturligt heller... 09/12 Måste du skriva "rulle" i varje nyhet? 09/12
Skicka en rättelse