Warhorse Studios använder sig av en modifierad variant av CryEngine 3 för att på så sätt lansera ett maffigt rollspel som tidigast 2014. Spana in handkamerafilmad miljöpresentation nu.

En gång i tiden arbetade Daniel Vavra på #Mafia, men numer jobbar han istället för #Warhorse Studios och slipar på ett nytt rollspel baserat på nästa generations grafiska upplevelser. Än så länge har projektet inget officiellt namn, men presentationen nedan är byggd med en modifierad CryEngine 3-variant och själva spelet är tänkt att släppas 2014-2015.

Vi förväntar oss att mer information om inte bara detta utan andra next gen-titlar börjar ploppa fram närmsta året.

Vad vill du se för att det verkligen ska kännas som next gen?

Jag skulle vilja ha ett äkta medeltida 'mmorpg' där man spelar som en riktig riddare eller vad man vill vara, Man gör quests för sin kung samt invånare vilket leder till att man ska döda lite allt möjligt som härjar i kungadömet. Sedan så kan det finnas... 11/12 NIce, hoppas det går bra för dig :D 11/12 Jag håller på att skriva ett manus med dropp in n out roleplaying game 11/12 Det finns hur många spel som är hur vackra som helst, Men gameplayet är så sjukt ointressant så man avinstallerar spelet efter några timmar för att man somnar när man spelar det.. Att visa en map design betyder nästan ingenting alls utan att visa en kar... 11/12 Varför inte bara göra ett spel som är öppet som skyrim med drop in n out MP? GIMME! 11/12 Klart intressant, håller tummarna. 10/12 Jag är själv igång med en egen produktion av rpg spel och jag tycker att man borde göra mer rollspel runt andra tidsåldrar, alltid är det medeltiden. Trött på detta. Hur är det med crowd founding sidan Kick Starter, om ni har lust att berätta kontakta... 10/12 Det som imponerade på mig mest var vattenpölen i leran, annars så var det liksom, eh, det är ju typ Skyrim med HD moddar :-/ Men det är ju i tidigt stadie det får man inte glömma, men är inte så jag tappat hakan. 10/12 Vem spelar WiiU.. Nu är jag iofs rasistisk mot portabla spelkonsoler OCH spela på mobilen. Men ändå. NextGen är ett par ord som kastas väldigt lätt omkring helt i onödan. NextGen för konsol kanske, men för oss som spelar mest på PC blir man föga imponer... 10/12 Total som i ALLT.. tessellering.. (så att andra spelmakare och nejsägare skäms). ~24kantiga kärrhjul (1sta filmen) hör till "last gen". 10/12
Skicka en rättelse