Innan jul kommer du i version 1.4.6 kunna skicka iväg sköna raketer och på magiska vis putsa till dina prylar i Mojangs klosstitel.

Version 1.4.6 av #Minecraft närmar sig med stormsteg och för dig som inte kan få nog av klosslivet kanske det är på sin plats med ett digitalt nyårsfirande. Det är nämligen så att nästa uppdatering kommer erbjuda fyrverkerier i olika former och storlekar, samt magiska böcker som låter dig förtrolla dina prylar på lite alla möjliga sätt. Släppet är tänkt att ske innan jul, medan du som ser fram emot nästa storuppdatering – 1.5.0 – snällt får vänta till nästa år.

Om du är sugen på att leka med lite fyrverkerier redan nu är det bara att ta dig hit och ladda ner testversionen. En testversion som möjligtvis har ett par buggar att upptäcka och rapportera.

Är väl inget fel med gratis innehåll? 11/12 Jag vet att det är många barn som spelar mc samt en del äldre men fan vad ni gör på er för att han sa att det liknas med wow(för mkt nya grejer) ta det inte så personligt haha. det är som att han hugger på er :D bästa fanboy rage'en på länge! Tack för... 11/12 Någon som kan rekommendera några bra sevrar att spela på om man vill bygga sitt lilla krypin och äventyra? Orkar inte fixa egen server då jag spelar periodvis när man har tid, men ändå sugen på lite multiplayer med vänner. För övrigt kan jag ju tillägga... 11/12 Som det är nu så är det inte svårt att lägga ut räls, men styrningen av "loket" och påkoplandet av vagnarna är ganska långt ifrån användarvänligt. Skulle vara bättre att kunna sitta i loket och gasa/bromsa med framåt/bakåt och även kunna koppla vagnarna... 11/12 vadå förenklad järn väg? 11/12 Mojang släppte ett spel, efter det så la det till saker i spelet och uppdaterade det helt gratis till sina kunder. FY ER MOJANG! 10/12 Vill man inte vara med i utvecklingen kan man köra minecraft classic allt som läggs till tar inte bort nått annat, dom som är nya i minecraft idag har ju mer att upptäcka än vad dom som var med tidigare hade. dessutom tycker jag som kört minecraft perio... 10/12 Minecraft handlar fortfarande om att bygga och Explora ? Skillnaden nu och då är det mer items och bättre skriven code i bakgrunden. Och det klart att dom satsar på att sälja för att få pengar? Liksom poängen att skapa ett spel och sälja :P 10/12 Det är för tidigt att blicka tillbaka och tänka på de gamla dagarna med "Vanilla minecraft" samtidigt som man gör det väldigt tydligt att man själv var där och att dagens minecraft-spelare inte hade någon aning om hur bra det var förr. 10/12 Tack, skall spana in det. 10/12
Skicka en rättelse