Tre av de mest välrenommerade dungeon crawl-rollspelen trycks upp i en ny upplaga, meddelar Atlus.

Kanadensiska onlinebutiken Videogamesplus avslöjar att #Atlus kommer att trycka upp nya exemplar av den svåråtkomliga #Etrian Odyssey-trilogin till DS. De tre Etrian Odyssey-spelen är extremt populära bland fans av dungeon crawl-rollspel och har blivit allt svårare att få tag i sedan de släpptes, så ifall du fortfarande inte hunnit få tag i ett ex kan det här vara sista chansen till ett rimligt pris.

Etrian Odyssey, Etrian Odyssey 2: Heroes of Lagaard och Etrian Odyssey 3: The Drowned City kostar 29,99 dollar styck (200 kronor) och kan förbokas antingen separat eller i en bundle med 15 dollars rabatt.

Ny-releasen förväntas dyka upp i Kanada i början av nästa år. Att importera från Videogamesplus är smidigt, med human frakt och snabb leverans. Eftersom DS är regionsfri är det inte heller några problem att köra nordamerikanska spel på din svenskköpta konsol.

Nästa del i Etrian Odyssey-serien är 3DS-äventyret #Etrian Odyssey 4: Legends of the Titan. Det spelet dyker upp i Nordamerika i början på nästa år. Det är ännu oklart om titeln också hittar hit. 3DS är dessvärre inte regionsfri som gamla DS är.

Etrian Odyssey 1-prat

Skicka en rättelse