Snart öppnar E3-mässan i Santa Monica men #Sony tycks känna att det är lika bra att börja visa upp en av sina största titlar redan nu innan kaoset lägger sig över spelvärlden. De har nämligen släppt hela nio filmer från #Factor 5:s drakspel #Lair. Fyra av dessa är bakom-kulisserna-filmer där de bland annat går igenom hur styrningen fungerar med Sixaxis samt hur de har spelat in ljudeffekterna.

De återstående fem bidragen är tagna direkt från spelet där den första fungerar som en introduktion medan de resterande är så kallade gameplay-filmer.

[v=655]

[v=656]

[v=657]

[v=658]

[v=659]

[v=660]

[v=661]

[v=662]

[v=663]

Men nu menade jag ett sådant spel som verkar bra, det tycker jag, att det inte finns något annat. 28/06 Ser ballt ut, men vem fan har råd med en ps3? Och som någon sa, markstriderna ser b ut, illa när dom inte kan styra ordenligt på marken i en "gameplay" video.. 28/06 Det vette sjutton om det är varken nytt eller unikt.. finns ett spel som heter Thanatos ifrån 1987 då man red på drake och hostade eld och käkade upp folk om jag inte minns fel. :) [http://www.lemon64.com/games/details.php?ID=2629] 28/06 Ge mig! 28/06 Om du kollar igenom t.ex. hela första filmen så ser du att fpsen beror på kvalitén på filmen. Det är dålig fps i intervju/zoo-delen också. 28/06 Jag la det i bloggen för att a) många väntar på spelet b) det var nya filmer som föll i antingen kategorin 360 eller ps3 och c) FZ hade inte lagt upp filmerna än. Jag visste inte att det fanns en förutbestämd mening med bloggar. Ang spelet så blir jag... 28/06 Tja inte enbart pga de här filmerna, de visade lite markstrid i nån annan film och det såg lite b ut faktiskt. Den åsikten man har nu är ju en sorts förhandsåsikt, som kanske ändras när man väl köpt spelet och spelat det, men som det är nu är förhoppnin... 28/06 Men nu så var det så att jag inte tyckte drakan var bra, iaf inte då... =/ Sen ska det tilläggas att jag är en grafikhora utan motstycke. Tycker om att bli ögonk*****d :) 28/06 Åh jag vill ha ett nytt Drakan! Så coolt det var när pilar satt kvar i fienderna och man tom kunde hugga av armar och näsor etc på trollen. 28/06 spela drakan, det var något nytt och med drakar plus att man själv kunde hoppa av draken och springa runt själv, det var unikt. Detta är en rehash för dom som är unga/ny spelare som inte har kommit inkontakt med klassiker som drakan. ja säger inte att... 28/06
Skicka en rättelse