För en gångs skull har vi satt igång med julstädningen i tid på FZ-kontoret, och nu behöver vi göra oss av med överflödiga prylar. Vilket betyder julklappschans – vi har ett exemplar av förträffliga #Dishonored (PS3-versionen) med metallbox och en t-shirt som du kan vinna.

Så här går det till att tävla: i dagens FZ-julkalender gör vi en charad där vi söker ett spel. När du kommit på spelets namn skriver du ett julrim (max 30 ord långt) baserat på spelet i fråga. Du behöver inte nämna spelets namn i julrimmet, men det ska framgå vilket spel det rör sig om. Skicka in ditt svar senast måndag den 17 december. Lycka till!

[video=13116]

1:a pris

  • #Dishonored (Playstation 3-versionen)

  • Steelcase

  • Två tarot-kortlekar

  • T-shirt

Om Dishonored-tävlingen av någon anledning inte faller dig på läppen kan vi kanske fresta med Xbox 360-tävlingen istället (pågår till och med söndag), där du slåss om en konsol, en handfull spel, ett headset, Xbox Live-abonnemang, med mera. Om inte heller det passar får du nöja dig med de äldre julkalender-avsnitten, eller invänta morgondagen då det ryktas om ännu en sånginsats.