Grand Theft Auto-producenten har massiva drömmar.

Superspel. Ja, vad annars skulle man kunna beskriva ett enda spel som slår samman städerna från samtliga Grand Theft Auto-titlar.
Leslie Benzies, producent för GTA-serien hos #Rockstar North, säger till Digital Trends att de till slut vill se ett sömlöst äventyr där spelaren kan resa fram och tillbaka till platser från tidigare spel.

– Någon gång vill vi självklart ha en stor värld som innehåller samtliga städer och som låter spelaren flyga mellan dem och återbesöka deras favoritplatser, berättar Benzies. I den kontexten vore det väldigt intressant att återskapa Vice City.

Benzies delar med sig av sin vision under en intervju i samband med att det gått hela tio år sedan #GTA: Vice City släpptes, ett spel som från början var tänkt som en addon till det banbrytande #GTA 3 men som under arbetets gång växte till en storlek som krävde ett eget spel.

– Vi insåg att vi hade för mycket material för ett mission pack och att det borde bli ett eget spel. Vi var alla ganska uppspelta efter att ha gjort klart GTA 3 och jag tror att vi alla ville testa hur vi kunde föra konceptet vidare, så spelets kärna blev färdig ganska snabbt.

Rockstar North pillar för närvarande ett litet projekt de kallar #Grand Theft Auto V, som väntas kunna dra till sig visst intresse när det släpps nästa år.

Tack till uberpwnage2.0 för detta #nyhetstips!
Vice City.. Jag säger bara: Love Fist! 17/12 Vice city all the way! Helt klart den tidsperioden de lyckats fånga allra bäst. Det mesta var riktigt bra i Vice City, musiken, radion, karaktärerna, uppdragen, röstskådespelarna och egentligen hela 80-tals känslan från Miami (Vice). San Andreas är som... 16/12 Faaaan va fett det hade varit om samtliga städerna fanns i ett spel. Fatta vad mycket och utforska! Då vill jag se bra mycket fler fordon. 16/12 Alltså varför slösa dom energi på gta när dom har världens bästa (allvarligt nu, det är lätt topp 1 på min lista över spel jag spelat dom senaste 25 åren) spel i red dead redemtion, gör en uppföljare på det istället för det här :) 15/12 Håller med där 15/12 Håller med dig i det här fallet, Vice city spelade jag mest men GTA 3 var något helt nytt när det kom, en (R)evolution minst sagt, då spelet omdefinerade open-world-sandbox. sen hur san andreas kan få så mycket cred är för mig en stor gåta, då i min vär... 15/12 Även om senare GTA-serier har varit awesome. Så är San Andreas en klar favorit för egen del när det kommer till customization, alla möjliga skoj fordon, cyklar, viktupp/nergång. Men ska jag vara ärlig så var det förbannat kul att köra över en lång rad... 15/12 Men hallå. Jag sa "variant". Inte rakt av något Worlf of GTACraft. Bara att man på NÅGOT sätt kan integrera med annat folk. Kanske nåt i stil med Borderlands? 15/12 Usch, vilken hemsk idé! :s Det räcker väl med ett multiplayer-läge om man vill det. GTA ska fortsätta vara främst single-player för tusan. Tänk på barnen! :( _ _ Vice City kommer nog alltid finnas i mitt hjärta. Alla GTA-spelen är ju underbara på ett... 15/12 Verkligen! Man behöver ju inte sträckspela det liksom, det går att spara med. 15/12
Skicka en rättelse