Gillar du en ordentlig utmaning? Då är Ranger-svårighetsgraden någonting för dig med naket gränssnitt och svårare allting. Men, svårighetsgraden finns endast i "Limited Edition"-utgåvor.

Nästa år släpps #Metro: Last Light och för dig som verkligen vill ha en utmaning finnes svårighetsgraden Ranger. Exempelvis döljs olika gränssnitt och skott gör mer skada på både dig och fienderna. Men, #THQ gör gällande att det svåraste spelläget endast infinner sig för de som har spelets begränsade utgåva. Denna "Limited Edition" inbegriper utöver Ranger-svårighetsgraden ett extra vapen, en modifierad AKS-74U och extra fin-ammunition. För att få tag i den behöver du förboka, få tag i en Limited Edition-box (läs: vanlig utgåva) vid släpp alternativt betala en extrapeng för att låsa upp det senare.

Detta gällde i viss mån även #Metro 2033, men endast till konsolutgåvorna där Ranger-läget var dlc som kostade en tjugolapp. Det var till pc istället en gratis uppdatering.

Något skrämmande är det att Ranger-läget tituleras som den "definitiva upplevelsen", vilket gör att det sjunger lite illa att det inte alltid är med. Märk dock att dessa såkallade begränsade utgåvor ofta är lätta att få tag på en lång tid efter spelens släpp.

Jag förutsätter då att de även släpper en billigare version med endast den svårare inställningen också då eller? Eftersom jag inte alls är intresserad av de lättare. Ofta brukar det finnas 2-3 enklare svårighetsgrader, som jag ändå aldrig spelar. Varför... 21/12 Tycker folk gnäller lite för mycket, dom lägger ner extra tid i spelet och gör en dlc man måste inte köpa den och dom har arbetat mer varför ska dom inte få betalt för sitt arbetet? Arbetar ni övertid gratis? Om ni inte tycker att det är värt att köpa... 18/12 Med tanke på hur bra det går för THQ lär det här komma på rea ganska fort (Med allt extra givetvis). Gissar på att spelet går under hundralappen till PC innan 2013 är slut. :) 17/12 Sluta nu, dagisnivå på dig. 17/12 Nu har jag blivit varnad för att jag sa att du var butthurt, men butthurt betyder att man får sina känslor krossad på grund av någonting trivialt och löjligt, det är i alla fall den betydelse som jag känner till. FZ blev Butthurt. No more to it. 17/12 FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL !! FAIL... 15/12 Tyckte inte om Ranger på ettan för det var så överdrivet att man alltid får bara 1 skott när man tar upp ammunition fast man ser att det finns fler skott som ligger där. Jag körde vanliga hardcore istället. 15/12 Kom ironiskt nog att tänka på: https://www.youtube.com/embed/p0R96K3ZF8M 15/12 orkar inte läsa allt vad andra skriver så säkert någon som redan sagt detta men dom bäddar upp för att folk ska pirata spelet med detta skit om svårighetsgrad. 15/12 Får hoppas på det, dessa limitid edition brukar ju finnas i överflöd. Vet att jag köpte ett gammalt lir på Elgiganten, typ Deus Ex HR eller liknande och det var fortfarande "Limitied Edition" ett år efteråt... Hursomhelst sjukt jävla dåligt av THQ. Vi... 15/12
Skicka en rättelse