<img align="right" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/shuttle-bild-liten.jpg" width="135" height="90" hspace="5" vspace="5"></img>Trött på ditt kommunalgråa chassi och dess trötta innehåll? Snygga till datorhörnan med en praktpjäs från #Shuttle. Vi har lagt vantarna på två barebone-chassin - en för Intel, en för AMD - och en av dessa kan bli din!

Tillsammans med hårdvarusajten #Sweclockers kör vi under fyra veckors tid en frågetävling där de två deltagare som i slutändan prickat in flest rätta svar vinner varsitt exemplar av de ursnygga maskinerna. Vecka ett och tre hittar du tävlingen här på FZ, vecka två och fyra på Sweclockers. Information om hur du går tillväga för att delta hittar du på tävlingssidan.

Jag litar helt och hållet på att FZ (och andra företag) sköter sina tävlingar och vinstutdelningar korrekt. Sen förstår jag om man börjar undra varför inte tävlingsresultaten/vinnarna meddelas på hemsidan. Då kan det vara lätt att börja tvivla på om det... 03/07 Slappna av farfar, ta ett skämt liksom... :) 02/07 Ja, det är konstigt. Så gott som varje gång meddelar vi vinnarna, skriver nyhet om dem och pubbar deras namn på respektive tävlingssida (http://www.fz.se/tavling/)... Du får helt enkelt lämna forumet ett ögonblick om du är intresserad av resultaten. Kik... 02/07 Ja, konstigt att jag med flera konstant lyckas missa resultatet. Jag häng ifs mest i forumet men ändå... Finns det verkligen någon som klagar på för mycket information om tävligarna? Om man inte gillar tävlingar alls kan jag förstå att man klagar men... 02/07 Vi brukar publicera vinnarna på tävlingssidan och skriva en nyhet om att den är avgjord. Se t.ex. Hostel 2-tävlingen (http://www.fz.se/tavling/hostel2.fz). Det är omöjigt att göra alla nöjda - en del klagar på för lite info, andra på att vi spammar nyhe... 02/07 Jag brukar aldrig tävla på nätet men just när det gäller FZ brukar jag vara med... har aldrig vunnit något dock och jag har heller aldrig sett resultat på någon av de tävlingar jag varit med i... Sist var det betanycklar... minns fatal1ty ljudkort bla..... 02/07 jag ändrade på e-post adressen nu i efterhand, missade senast biobiljetter eftersom jag sällan kollar mailen som kom till den gamla adressen :/ hoppas det inte är ett problem.. 30/06 Hmm 400W PSU... Det räcker inte så långt dock. 29/06 Aight, nu har jag svarat rätt på alla frågor och kom på ett katchigt namn till utslagsfrågan.. jag sitter utan chasi just nu dessutom, så det är på tiden att jag vinner nått på en FZ tävling.. Go me! 29/06 Undrar även om de menar sp eller mp. Då det är olika antal i dessa. 29/06
Skicka en rättelse